Η VICHY LABORATOIRES ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ 17 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ POSTERS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ

Φέτος, το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV) γιορτάζει την 30η επέτειό του και τιμά την εξέχουσα επιστήμη. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2021, και θα διεξήχθη 100% διαδικτυακά.

 

Η μοναδικότητα της Vichy Laboratoires έγκειται στην κατανόηση του εκθεσιώματος του δέρματος. Με 40 χρόνια ερευνών, η Vichy Laboratoires έχει κατορθώσει να κατανοήσει σε βάθος τις συνδυαστικές επιπτώσεις των παραγόντων του εκθεσιώματος του δέρματος. Από τους μηχανισμούς υποβάθμισης του δερματικού φραγμού μέχρι τη μακροπρόθεσμη επίδρασή τους στη γήρανση του δέρματος. Το εκθεσίωμα του δέρματος περιλαμβάνει διάφορους παράγοντες –περιβαλλοντικούς, συμπεριφορικούς και ορμονικούς– που μπορεί να αλλοιώσουν την λειτουργία του δερματικού φραγμού, να προκαλέσουν δερματικές παθήσεις ή να επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος.

Για να ενθαρρύνει και να προαγάγει την επιστήμη του εκθεσιώματος, η Vichy δημοσιεύει κάθε χρόνο τα αποτελέσματα των μελετών της σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Τα παρουσιάζει στα μεγαλύτερα συνέδρια μέσω posters, μετρώντας πάνω από 30 επιστημονικές δημοσιεύσεις στο ενεργητικό της μέχρι σήμερα. Ως πρωτοπόρος στην επιστήμη του εκθεσιώματος του δέρματος, η μάρκα προάγει την επιστημονική γνώση και δεσμεύεται να παρέχει προηγμένες δερματολογικές λύσεις για κάθε τύπο δέρματος και κάθε δερματικό πρόβλημα, αναπτύσσοντας αποτελεσματικές, ασφαλείς και αξιόπιστες καινοτομίες που συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος και ασκούν θετική επίδραση στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Οι λύσεις της Vichy

Οι λύσεις της Vichy βελτιώνουν την υγεία του δέρματος, προστατεύοντάς το από τους καθημερινούς εξωγενείς και ενδογενείς επιβαρυντικούςπαράγοντες και αντισταθμίζοντας τη βλάβη που αυτοί προκαλούν. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου της EADV 2021, η Vichy παρουσίασε υπερήφανα τις πρόσφατες επιστημονικές έρευνές της κατά τη διάρκεια δύο ξεχωριστών συμποσίων: το πρώτο αφορούσε το καταπονημένο δέρμα, και πραγματοποιήθηκε την 29η Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης): Από τις Οξείες Επιπτώσεις του Εκθεσιώματος στις Καινοτόμες Λύσεις Φροντίδας · και το δεύτερο αφορούσε την πιτυρίδα και τη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα και πραγματοποιήθηκε την 1 η Οκτωβρίου στις 12.15 μ.μ. (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης): Από την Επιστήμη του Μικροβιώματος στις Κλινικές Αποδείξεις.

Οι επαγγελματίες υγείας είχαν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τη Vichy μέσω ενός σύγχρονου ψηφιακού περιπτέρου όπου παρουσιάστηκαν όλα τα πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα, συμπεριλαμβανομένων των 17 posters, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δερματολογικές λύσεις της μάρκας για την φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών. Στο περίπτερο, διοργανώθηκε επίσης καθημερινή κλήρωση, μέσα από την οποία οι γιατροί επιβραβεύτηκαν με διάφορα έπαθλα.