Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, το Hard Rock Cafe διοργανώνει την εκδήλωση Freddie for a Day. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη συγκέντρωση πόρων για την υποστήριξη του έργου του ιδρύματος Mercury Phoenix Trust και τον αγώνα τους κατά του AIDS και του ιού HIV.

Η εκδήλωση Freddie for a Day” διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά σε όλα τα Hard Rock Cafe και ενθαρρύνει φίλους και θαυμαστές του Freddie Mercury ανά τον κόσμο να ντυθούν όπως αυτός για μία ημέρα, αυτή που θα ήταν η ημέρα των γενεθλίων του. Το προσωπικό του Hard Rock Café Athens ξεσκονίζει τις ολόσωμες φόρμες του και φοράει ψεύτικα μουστάκια για να γίνει Freddie For A Day και προσκαλεί όλους εμάς να κάνουμε το ίδιο με το δικό μας τρόπο!freddie mercury

Ο Marc Carey, Director of European Marketing,Hard Rock International, δήλωσε: «Η Hard Rock International είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται με τους Queen και το ίδρυμα Mercury Phoenix Trust για την πραγματοποίηση της ετήσιας πρωτοβουλίας Freddie For A Day. Το Hard Rock έχει από καιρό συνδεθεί με αυτούς τους θρύλους της ροκ και το φιλανθρωπικό τους έργο, συγκεντρώνοντας για τους σκοπούς του ιδρύματος εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια μέσα από την πώληση μια σειράς Tshirts με την υπογραφή των Queen, αλλά και με τη δημιουργία ενός κινητού εστιατορίου στα παρασκήνια του Freddie Mercury Tribute Concert στο στάδιο του Wembley το ’92. Κάθε cafe σε όλη την Ευρώπη ενθαρρύνει τους τοπικούς fan του Freddie Mercury και όχι μόνο, να επισκεφθούν το Hard Rock Cafe ντυμένοι όπως το είδωλό τους και να ενισχύσουν τη συγκέντρωση χρημάτων γι’ αυτό το σπουδαίο σκοπό.»

Για μία μόνο ημέρα οι πελάτες και το προσωπικό κάθε Hard Rock Cafe καλούνται να συμμετάσχουν σε μία ημέρα γεμάτη μουσική των Queen, μουστάκια και κοστούμια του Freddie Mercury. Μια συλλεκτική κονκάρδα, ειδικά σχεδιασμένη για την εκδήλωση Freddie For A Day θα είναι διαθέσιμη στο Rock Shop, το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του Hard Rock Cafe, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με το 15%των πωλήσεων να διατίθεται στο ίδρυμα Mercury Phoenix Trust.

Η Claudia Walker του Mercury Phoenix Trust, δήλωσε: «Η πρωτοβουλία Freddie For A Day αποτελεί μια παγκόσμια καμπάνια με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση του κοινού για το AIDS, επιτρέποντας στους fanτου Freddieσε όλο τον κόσμο να ενισχύσουν το έργο του ιδρύματος, διασκεδάζοντας παράλληλα. Η συνεργασία μας με το Hard Rock Cafe ενισχύει περαιτέρω την ενέργεια Freddie For A Day καθώς ενώνουμε τις δυνάμεις μας ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις και στο κατάλληλο περιβάλλον για να γιορτάσουμε τη ζωή του Freddie και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που πάσχουν να καταπολεμήσουν αυτή την τρομερή ασθένεια που έδωσε τέλο ςστη ζωή του.»

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις, επισκεφθείτε τη σελίδα του Hard Rock Café Athens στο Facebook