Κάθε χρόνο, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ένα κόκκινο «ποτάμι» από Άγιους Βασίληδες που τρέχουν πλημμυρίζει το κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, όσο περνούν τα χρόνια, το «ποτάμι» ολοένα και μεγαλώνει! Ε λοιπόν ανακαλύψαμε ότι πρόκειται για τον πιο διασκεδαστικό, χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου της χώρας, το Santa Run!

Ξεκινώντας και τερματίζοντας στην είσοδο του City Link, μικροί και μεγάλοι ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες τρέχουν 3 χλμ χωρίς χρονομέτρηση, απλά για την εμπειρία και τη διασκέδαση! Παράλληλα όμως τρέχουν και για καλό σκοπό, αφού το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση διατίθεται στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και στον ΟΠΑΝΔΑ για το φωτισμό ανοιχτών χώρων αθλητισμού της Αθήνας.

©Πελαγία Καρανικόλα

Το Santa Run διοργανώνεται από τα Holmes Place, την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Η CEO των Holmes Place κα Έλλη Φλέγγα δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο κέντρο της Αθήνας και ελπίζουμε το φετινό Santa Run να κάνει ρεκόρ συμμετοχών, ενισχύοντας δύο σημαντικούς σκοπούς, λίγες μόλις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα».

©Νίκος Καρανικόλας

Χορηγοί της διοργάνωσης θα είναι η εταιρία Κωτσόβολος, η Melissa με την καντίνα της «Melissa On the Road» που θα είναι εκεί για να προσφέρει σε όλους τους παρευρισκόμενους, τους απαραίτητους υδατάνθρακες και την ενέργεια που θα χρειαστούν μετά το Santa Run και το MILKO με τα νέα Choco Protein και Dark Choco Protein, τα οποία συνδυάζουν την αγαπημένη σοκολατένια γεύση MILKO χωρίς ζάχαρη και την ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης 26g, το καλύτερο recovery μετά τον αγώνα!

Info: 15/12, 9.30π.μ., City Link. Κόστος συμμετοχής €12 (με στολή). Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα Holmes Place Clubs.