Την Δευτέρα 14 Φεβρουάριου, την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου στο κομμωτήριο Vassilis Diamantopoulos Salon, η Dyson διοργάνωσε ένα ξεχωριστό intimate VIP pampering, εμπνευσμένο για να προσφέρει την απόλυτη περιποίηση μαλλιών για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργώντας τέλεια χτενίσματα στις influencers και beauty experts που παρευρεθήκαν.

Οι Ιωάννα Σαρρή, Σουζάνα Κεγγίτση, Ανίτα Brand, Βασιλική Καρανζογιάννη και Λία Μπαρόλα ήταν ανάμεσα στις εκλεκτές καλεσμένες που επισκέφτηκαν το κομμωτήριού του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Κηφισιά και βιώσαν την απόλυτη εμπειρία pampering με τους hairstyle experts να δημιουργούν ανάλαφρα χτενίσματα ειδικά σχεδιασμένα για την ήμερα, με τις πρωτοποριακές συσκευές της DYSON Supersonic Flyaway Attachment, Airwrap και Corrale.

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι αρκεί μία επίσκεψη στο κομμωτήριο για να ανέβει η διάθεση της και να τονιστεί η αυτοπεποίθηση της. Αυτό ακριβώς έγινε και με τις καλεσμένες που αφέθηκαν στα ικανά χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του και είδαν τα μαλλιά τους να μεταμορφώνονται σε κοριτσίστικες μπούκλες, με ανάλαφρους, ανέμελους κυματισμούς που δημιουργήθηκαν εύκολα και με διάρκεια χάρις τις εντυπωσιακές συσκευές μαλλιών της Dyson.

Ήταν η απολυτή Valentine’s celebration εμπειρία, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, εξάλλου μετά το hair styling, η χαρά, το γέλιο και τα υπέροχα gift bags που συνοδεύονταν από το κλασσικό κόκκινο τριαντάφυλλο ήταν εκεί για να επισφραγίσουν την επιτυχία του happening.