Μπορεί να φαίνεται κλισέ αλλά για πολλούς από εμάς τα Χριστούγεννα σημαίνουν και την ανάμνηση της γιαγιάς που έφτιαχνε κουραμπιέδες και μελομακάρονα στην κουζίνα και μας έλεγε ιστορίες για τα Χριστούγεννα των δικών της παιδικών χρόνων.

Το Rubik, ένας υπέροχος χώρος για τους γονείς και το παιδί, μας φέρνει κοντά σε αυτή την ανάμνηση με την παράσταση που φιλοξενεί με τίτλο “Μια Χριστουγεννιάτικη Νύχτα στην Κουζίνα” της καλλιτεχνικής ομάδας Καρυδότσουφλο, το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 11 το πρωί.

Rubik Athens

Η κεντρική σάλα του Rubik

Λίγα λόγια για την παράσταση: “Χριστούγεννα! Μια γιαγιά! Μια ιστορία! Ένα παιδί που αγαπά τα παραμύθια! Μια κουζίνα και τρία- ή τέσσερα- υλικά! Τι συμβαίνει όταν τα υλικά αυτά καταφέρνουν να συνεργαστούν για να πραγματοποιήσουν την ευχή ενός μικρού κοριτσιού;”

Ένας συνδυασμός ηθοποιού, μάσκας και κούκλας σε μια μοναδική ιστορία που «υποθέτει» πως φτιάχτηκαν οι κουραμπιέδες και έγιναν το γλυκό των Χριστουγέννων.
Γενική είσοδος: 8€ και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο +30 210 9620646

Γιατί οι καλύτερες ιστορίες ξεκινούν από τους ανθρώπους και τη ζεστή ατμόσφαιρα μιας κουζίνας…

RUBIK: Γούναρη 201 & Ιλίου, Άνω Γλυφάδα, τηλ.: 210 96 20 646 // [email protected] //www.rubik.edu.gr // RUBIK Facebook Page