Η Athens Xclusive Designers Week στηρίζοντας τους νέους σχεδιαστές και την Ελληνική μόδα ένωσε τις δυνάμεις της με την H&M, η οποία συμμετείχε στο θεσμό των New Designers Awards της 15ης AXDW δίνοντας το βραβείο της κατηγορίας “Best Trendsetter”. Εκπρόσωπος της H&M στην κριτική επιτροπή ήταν η Country Manager Ελλάδος & Βουλγαρίας, κυρία Dominique Fantaccino η οποία εργάζεται 13 χρόνια στον διεθνή χώρο της μόδας με έδρα το Παρίσι.

Το σχεδιαστικό δίδυμο TwoAs αναδείχθηκε νικητής της συγκεκριμένης κατηγορίας και ξεκίνησε ένα όμορφο ταξίδι στο χώρο της Ελληνικής μόδας με αφετηρία τα δύο flagship καταστήματα της Η&Μ – στην Αθήνα, Ερμού 54 και στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 20. Ο Άρης και ο Μάριος Αντωνίου, ως νικητές του “best trendsetter”, επιμελήθηκαν αποκλειστικά με Summer Looks τις βιτρίνες των συγκεκριμένων καταστημάτων ενώ παράλληλα οι βιτρίνες θα παρουσιαστούν στο περιοδικό ELLE συνεισφέροντας στην περαιτέρω αναγνωρισιμότητα τους στον κλαδο.

Η Athens Xclusive Designers week, μέσω του θεσμού των New Designers Awards που πραγματοποιείται κάθε σεζόν, στηρίζει έμπρακτα τα νέα τάλεντα που θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και να ξεχωρίσουν στο χώρο της Ελληνικής μόδας και όχι μόνο.