Την Παγκόσμια Ημέρα Κρουασάν γιόρτασε το folie της ΕΒΓΑ το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις και ατέλειωτη γεύση για τους λάτρεις των κρουασάν. Συγκεκριμένα, οι promoters του folie βρέθηκαν από τις 11.00 πμ έως τις 4.00 μμ σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και μοίρασαν τις αγαπημένες γεύσεις folie σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ παράλληλα ένας λαχταριστός διαγωνισμός διεξάγεται μέσα από τη σελίδα του folie στο facebook, ο οποίος θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Folie Ημέρα Κρουασάν_1

Τα σημεία όπου οι τυχεροί παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις μοναδικές γεύσεις Folie Cocoa Pleasure, Folie Hazelnut και Folie Cocoa – Banana in love ήταν οι σταθμοί ΗΣΑΠ καθώς και κεντρικές πλατείες και εμπορικοί δρόμοι στο Περιστέρι, την Καλλιθέα, τη Γλυφάδα, τον Πειραιά, το Μαρούσι και το Μοναστηράκι.

Folie Ημέρα Κρουασάν_2

Επιπλέον, στο πλαίσιο εορτασμού, το folie δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς να κερδίσουν από ένα κιβώτιο με 20 κρουασάν folie, μέσα από διαγωνισμό που διεξάγει στη σελίδα του στο facebook www.facebook.com/FoliebyEvga, καλώντας όλους τους συμμετέχοντες να αφήσουν το δικό τους σχόλιο σχετικά με το πώς θα περιέγραφαν τη γεύση folie. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.