Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, το Hard Rock Cafe Athens διοργανώνει ένα μεγάλο party εξαιρετικά αφιερωμένο στον θρύλο της reggae μουσικής, Bob Marley και γιορτάζει τα 71 γενέθλια του! Η προσφορά του Τζαμαϊκανού καλλιτέχνη στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία έχει κερδίσει την αγάπη εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μετατρέποντας τον, στον Βασιλιά της reggae μουσικής.

Για μόνο μία ημέρα, το προσωπικό του Hard Rock Cafe Athens θα υιοθετήσει το «reggae» στυλ και θα ντυθεί όπως ο Bob Marley, για να γιορτάσει την ημέρα των γενεθλίων του! Από μία τόσο γιορτινή ατμόσφαιρα, δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως. Στα decks θα βρίσκεται ο Resident DJ με τα θρυλικά κομμάτια του Bob Marley και άλλων reggae καλλιτεχνών.

Μην παραλείψετε να απολαύσετε τα μοναδικά βραβευμένα Hard Rock cocktails μεταξύ των οποίων Hurricanes, Μargaritas και μη αλκοολούχες προτάσεις (Alternative Rock), όλα σερβιρισμένα στα συλλεκτικά – αναμνηστικά ποτήρια του Hard Rock αλλά και τα λαχταριστά και δημοφιλή LegendaryTM Burgers, όπως το HICKORY BAR-B-QUE BACON CHEESEBURGER, το ORIGINAL LEGENDARY, το LOCAL BURGER με σπανάκι και φέτα και το VEGGIE BURGER για χορτοφάγους, μεταξύ πολλών άλλων. Από το μενού δεν λείπουν τα απίστευτα sandwiches, με το HONEY MUSTARD GRILLED CHICKEN SANDWICH να ξεχωρίζει.

«Get up, stand up» και μην το χάσετε!

Bob Marley (1)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε το www.hardrock.com/athens.