Κάτι παράξενο συνέβη τις προάλλες στον εμβληματικό χώρο του Πειραιά, το Σημείον Pirèe. Για μία μόνο βραδιά εμφανίστηκε εκεί το Wild Monkey Inn, ένας ιδιαίτερα ασυνήθιστος ξενώνας, εμπνευσμένος από το πανδοχείο, στο Black Forest της Γερμανίας, του Montgomery Collins -δημιουργού του gin Monkey 47.

Η ατμόσφαιρα ήταν ασυνήθιστη και πήγαζε από μιαν άλλη εποχή. Βέβαια, σε έναν μυστηριώδη ξενώνα είναι φυσικό να συναντά κανείς και μυστηριώδεις, αλλόκοτους ενοίκους. Πράγματι στο χώρο συναντούσες διαφορετικές προσωπικότητες με κοινό γνώρισμα την εκκεντρικότητα, οι οποίες σου κινούσαν την περιέργεια να γνωρίσεις. Ο ιδιόρρυθμος οικοδεσπότης, ένας απρόβλεπτος Άγγλος βαρύτονος, μια πρωτοποριακή Ινδή χορεύτρια, μια εντυπωσιακή γυναίκα πιλότος και ένας αλλοπρόσαλλος θαμώνας του ξενώνα έδωσαν μια διαφορετική νότα στον χώρο μυώντας τους παρευρισκόμενους στην πολυδιάστατη προσωπικότητα του Monkey 47.

Λάκης Γαβαλάς, Υβόννη Ντόστα, Ανθή Αβραμέα, Γιάννης Βιδιαδάκης, Julien Merlet

Γιάννης Βιλιαδάκης, Γιώργος Καράμπελας, Ανθή Αβραμέα, Μαρίνα-Λήδα Κουταρέλλη, Julien Merlet

Περικλής Κονδυλάτος, Ραμόνα Βλαντή

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Το Monkey 47 είναι ένα ιδιαίτερο gin με απίστευτη γευστική πολυπλοκότητα, χάρη στην αριστοτεχνική απόσταξη 47 διαφορετικών συστατικών και το συνδυασμό τεχνοτροπιών από πολλές χώρες. Δύο εξειδικευμένοι bartenders βρισκόντουσαν εκεί το συγκεκριμένο βράδυ για να παρουσιάσουν στους καλεσμένους μερικά από τα 47 βότανα που περιέχει το gin, ενώ στη συνέχεια τους έδωσαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους cocktail με βάση την προσωπικότητά τους. Για να μην αναφέρω το Ring For A Shot point όπου το σφηνάκι σέρβιρε το χέρι μιας… μαϊμούς!

Ράνια Κωστάκη

Έβελυν Καζαντζόγλου