Τα Messinian Spa, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ελλάδα για την υψηλή τους ποιότητα και τα αγνά συστατικά τους, πραγματοποίησαν ένα διαφορετικό event για την κυκλοφορία των νέων τους dry oils.

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, πολλοί προσκεκλημένοι βρέθηκαν στο γυμναστήριο FitnessArt στα Μελίσσια και παρακολούθησαν ένα μικρό σεμινάριο με fitness και wellness  tips από τον κορυφαίο trainer Δημήτρη Μωρό. Στη συνέχεια γυμνάστηκαν με ένα έντονο functional πρόγραμμα προπόνησης και φυσικά δοκίμασαν τα νέα ξηρά λάδια Messinian Spa.

Τα νέα dry oils του brand έχουν εκτός από υπέροχη υφή και πολύ ιδιαίτερα αρώματα, όπως Πορτοκάλι, Βανίλια, Ορχιδέα και Μύρτιλο για detox και ευεξία, Βασιλικό Πολτό και Ελίχρυσο για ενυδάτωση και λάμψη, Ρόδι και Μέλι για αναζωογόνηση και θρέψη.

Μπορεί να ανακαλύψαμε τα πιο αρωματικά ξηρά λάδια για το σώμα μας, όμως το πιο σημαντικό μήνυμα που πήραμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στο event ήταν το «Love your skin, love your body». Γιατί άλλωστε, αν δεν αγαπήσουμε πρώτα εμείς το σώμα μας, πώς θα το κάνει κάποιος άλλος;