Εντύπωση! Στις 19 Οκτωβρίου που η Καλλιθέα φωτίστηκε από δεκάδες ανθρώπους που έτρεχαν φορώντας το πιο μεγάλο τους χαμόγελο στο Kallithea Night Run, η Misko έκανε την εμφάνιση έκπληξη τόσο με την Misko Running Team όσο και με το λαχταριστό Misko Pasta Party στην πλατεία Τζιτζιφιών.

Η ομάδα της Misko όχι απλά πρωταγωνίστησε στον αγώνα αλλά απέσπασε και το βραβείο της πολυπληθέστερης ομάδας, μιας και ξεπέρασε τα 80 άτομα. Ανάμεσα στους δρομείς της ήταν και γνωστές προσωπικότητες, όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Λίλα Κουντουριώτη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Φιλιών Τσινόγλου.

Όσο για τις γευστικές συνταγές ζυμαρικών από την κλασική της σειρά αλλά και τη σειρά Ολικής Άλεσης, περισσότερες από 3000 μερίδες μοιράστηκαν στους δρομείς μετά τον αγώνα. Η Misko ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της, για τη νέα δρομική σεζόν, ως χορηγός του Kallithea Night Run ενώ έδειξε έμπρακτα την στήριξή της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και βρίσκεται σε συνεχή προετοιμασία για να συμμετάσχει ενεργά στα δρομικά events, προάγοντας πάντα τις αξίες και το όραμα της Misko!