Αθήνα, Ελλάδα, 28 Ιανουαρίου 2016 – Το Hard Rock Cafe της Αθήνας, πιστό στη δέσμευσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ενισχύει το πολύτιμο έργο της μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε», που στόχο έχει την αξιοποίηση περισσευούμενου φαγητού για κοινωφελείς σκοπούς σε όλη την Ελλάδα.

 Tο Hard Rock Cafe της Αθήνας, ακολουθώντας τις δεσμεύσεις της Hard Rock International για συνεισφορά στην Κοινωνία, στηρίζει έναν από τους συνεργαζόμενους φορείς του «Μπορούμε», το Ίδρυμα Γαλήνη στον Κεραμεικό, που καθημερινά προσφέρει 350 γεύματα σε οικογένειες με παιδιά, σε ηλικιωμένους και σε αστέγους. Πιο συγκεκριμένα, το Hard Rock της Αθήνας θα παρέχει τροφή σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη σε ένα από τα μεγαλύτερα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Με motto Love AllServe All, το Hard Rock έχει τη φιλανθρωπία στην καρδιά του από την ίδρυσή του. Για περισσότερα από 43 χρόνια, συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου με περισσότερη ασφάλεια και υγεία μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων. Χαρακτηριστική δράση είναι η σύμπραξη του Hard Rock με τον Οργανισμό WhyHunger, υποστηρίζοντας για 8η συνεχή χρονιά την εκστρατεία IMAGINE THERE’S NO HUNGER με στόχο την καταπολέμηση της παιδικής πείνας και φτώχιας, μέσω της βιώσιμης αγροτικής εκπαίδευσης και της διάθεσης θρεπτικών γευμάτων.

 Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε το www.hardrock.com/athens

 Σχετικά:                       Το Hard Rock Cafe Athens στηρίζει τη μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε»

Πότε:                           18 Ιανουαρίου 2016 – 28 Μαρτίου 2016

 Διεύθυνση:                 Hard Rock Cafe Αθήνα

Αδριανού 52

Μοναστηράκι, Αθήνα

210 3245170