Το Moorings, σημείο αναφοράς στη Μαρίνα του Λαιμού Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της ανανέωσης του χώρου του, διοργάνωσε λαμπερό party με θέμα NEWYOU NEWVIEW και υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους και φίλους στο Roof Terrace, στον πάνω χώρο του all day bar restaurant.

Οι ιδιοκτήτες του Moorings, Κώστας Βακιρτζής, Παναγιώτης Βαξεβανάκης και Τάκης Τσακίρης υποδέχτηκαν με σαμπάνια Lanson τους επώνυμους και εκλεκτούς καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη βραδιά: ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Παύλος Θωμόγλου, ο κ. Μπίκας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Δήμαρχος Βούλας – Βουλιαγμένης – Βάρκιζας Γρηγόρης Κωνστανέλλος, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος,  ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Μάγδα Τσέγκου, η Τόνια Φουσέκη, ο Νικόλας Σακελλαρίου, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Ανδριανή Τσάφου, η Μαρία Λουϊζα Βούρου, η Έφη Μαλτέζου, ο Δημοσθένης Καρμίρης, η Μάγια Γάκη, ο Δημήτρης Ρίζος, η Τζό Τόγκου, η Ανθή Βούλγαρη, η Στέλλα Γιαμπουρά, ο Θανάσης Γκουγκούσης, η Ελένη και Δώρα Γκουγκούση, ο Γιάννης Ιωσηφίδης κα

5 1 2 3 4

Το ρυθμό στη βραδιά έδωσε το συγκρότημα ‘The Jaguar Bombs’, το οποίο ερμήνευσε διασκευές γνωστών επιτυχιών από τα 80’s, 90’s και 00’s ξεσηκώνοντας τον κόσμο και απογειώνοντας τη βραδιά, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να  απολαύσουν υπέροχες γεύσεις του menu του Moorings και special drinks Johnie Walker και να φωτογραφηθούν στο photo booth του party με χιουμοριστικά props, κρατώντας τις δικές τους αναμνηστικές φωτογραφίες από τη βραδιά.

Όλοι απόλαυσαν το διασκεδαστικό party, τη μοναδική θέα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του πλήρους ανανεωμένου, ρομαντικού και ταυτόχρονα μοντέρνου χώρου του Roof Terrace, που πλέον λειτουργεί και το χειμώνα, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέες συναντήσεις στο αγαπημένο Moorings.

 

Λίγα λόγια για το Moorings:

Το Moorings, το αγαπημένο spot στην Μαρίνα Βουλιαγμένης, αποτελείται από δύο υπέροχους χώρους όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το γεύμα και το ποτό σας: το  ισόγειο, που δίνει την αίσθηση ότι είσαι μια ανάσα από τη θάλασσα, με πανοραμική θέα απ΄όλα τα σημεία του χώρου, σ’ έναν minimal και ταυτόχρονα ζεστό χώρο, με την εντυπωσιακή κάβα να δεσπόζει και το μοναδικό Roof Terrace, με θέα στο απέραντο γαλάζιο να σε ταξιδεύει σε έναν πλήρως ανανεωμένο, ρομαντικό και ταυτόχρονα μοντέρνο χώρο που εναρμονίζεται με το μοναδικό φυσικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το restaurant/bar, καλύπτοντας τις ανάγκες διασκέδασης και χαλάρωσης και δημιουργώντας την αίσθηση ότι θέλεις να ξαναγυρίσεις σ’ αυτό το μοναδικής ομορφιάς μέρος. Το Roof Terrace, θα λειτουργεί πλέον και το χειμώνα, δίνοντας χρώμα στις μέρες και τις νύχτες μας ενώ κάθε Κυριακή μας προσφέρει μοναδικό brunch με θέα τη θάλασσα.

Για τα νέα του Moorings, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του www.moorings.gr και τις σελίδες τους στο facebook https://www.facebook.com/moorings.gr και το instagram https://www.instagram.com/moorings.gr/.

Moorings: Μαρίνα Βουλιαγμένης, ΤΚ 16671, Τηλ: 210 9670659, 210 8961310

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την So Fine! Communications Management και την Κατερίνα Λιάτσου: 210 92 11 011, 693 2450350