Οι πρώτες σκέψεις που σου έρχονται στο μυαλό όταν ακούς Ιταλία είναι συνήθως aperitivo και φινέτσα. Το ίδιο και στο Noel που ανοίγει τα θεματικά του event για αυτή τη σεζόν με μια ιταλική βραδιά, παρέα με την grappa Nonino.

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Simone Caporale προσγειώνεται στη μπάρα του Μπλε βάζοντας την υπογραφή του σε φτιαγμένα ειδικά για τη βραδιά ποτά. Το event θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα (17.00) με φινετσάτα Nonino aperitivi για να υποδεχθεί όσους ολοκλήρωσαν μια κουραστική ημέρα στο γραφείο.

Η Dolce Vita θα συνεχιστεί με τον Simone Caporale να δημιουργεί, για μία και μόνο βραδιά στα πλαίσια του Athens Bar Show, tailor made Nonino Cocktails που θα μας ταξιδέψουν στο Μιλάνο, το Κόμο, τη Βερόνα, τη Βενετία, τη Μπολόνια και τη Φλωρεντία.

Ο Simone Caporale βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την έννοια του perfect serve πριν από 16 χρόνια σε ένα μικρό μπαρ του Κόμο. Οι προσωπικές του αναζητήσεις και οι προκλήσεις που έθεσε στον εαυτό του, προκειμένου να τελειοποιήσει αυτό που εκείνος ορίζει ως fine drinking, τον οδήγησαν στο λονδρέζικο “Artesian Cocktail Bar” του 5άστερου “Langham Hotel”, όπου μαζί με τον Alex Kratena κατέκτησαν πολλά βραβεία, καθώς και μια θέση ανάμεσα στα World’s 50 Best Bars. Ο ίδιος ψηφίστηκε το 2014 ως ο καλύτερος bartender του κόσμου από το Tales of the cocktails.