Στις αρχές Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ένα privè High Tea Event, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, για την παρουσίαση του Wonder Woman bracelet με την ευγενική χορηγία της Σπανός ΑΕ. Το βραχιόλι σχεδιάστηκε από τη Liana Vourakis με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ενώ μέρος των εσόδων του θα διατεθεί για τη στήριξη του σημαντικού έργου του Συλλόγου ‘ΕΛΠΙΔΑ.

Βασικό μήνυμα της ενέργειας είναι η ‘ελπίδα’ και η παρακίνηση του κόσμου να την αποδεικνύει έμπρακτα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν γυναίκες από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και lifestyle χώρο, συμμετέχοντας σε μία ξεχωριστή εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Ενδεικτικά την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πριγκίπισσα Τατιάνα, από το Δ.Σ του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ οι κυρίες Ελένη Σαμαρά, Ντίνα Πριτσιβέλη, Μελίνα Δασκαλάκη, Κέττυ Φιλιππίδου, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Ρίτα Μωραϊτάκη, Χριστίνα Τσατσάκη και οι κυρίες Μαρία Σπανού επιχειρηματίας, Ειρήνη Νταϊφά επιχειρηματίας, Calliope διεθνούς φήμης φωτογράφος, Έλενα Μακρή-Λυμπέρη εκδότρια και Έλενα Τσαβαλιά παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

Την εκδήλωση και το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα υποστήριξαν με την σημαντική τους χορηγία το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία,  η Σπανός ΑΕ, Eπίσημος Dealer BMW,  το Quintessentially Lifestyle, το περιοδικό Hello! Weekly και η Cast Expression Photography.