Ευτυχώς απορρίφθηκαν στο και… πέντε!

Σήμερα κάνει πρεμιέρα (επιτέλους) το έβδομο επεισόδιο των ταινιών Star Wars, The Force Awakens, και εμείς βρήκαμε έξι πραγματικά κακές ιδέες που κόπηκαν από τα σενάρια την τελευταία στιγμή.

Για πόσο κακές ιδέες μιλάμε; Απλά διαβάστε. Ειδικά οι fans θα γελάσουν πάρα πολύ!

#6 Ο Darth Vader και ο Boba Fett θα ήταν αδέρφια

Είναι περίπου συνομήλικοι όπως ξέρουμε. Η αρχική ιδέα λοιπόν του George Lucas ήταν να είναι αδέρφια. Αυτό αποκάλυψε η πρώην σύζυγος του Lucas, Marcia, καθώς ο George ήταν έτοιμος να το περάσει στο σενάριο. Ευτυχώς δεν έγινε ποτέ και κάπως έτσι η ιστορία και η φράση «Luke είμαι ο πατέρας σου έμειναν». Θα είχε και τον Boba θείο…

#5 Ο Darth Maul έμοιαζε τελείως… χαζός!

Όπως όλοι ξέρουμε ο Dart Maul είναι ο πιο cool χαρακτήρας μετά τον Darth Vader. Η αρχική πρόταση που ευτυχώς κόπηκε τον έκανε να μοιάζει απλά… χαζό! Με μακριά ράστα μαλλιά ήταν η πρόταση. Κόπηκε. Ευτυχώς. Κόπηκε. Ευτυχώς.

#4 Παραλίγο να δούμε την παιδική ηλικία του Greedo στο Phantom Menace

OK, συμπαθέστατος χαρακτήρας ο Greedo. Στο Phantom Menace τον είδαμε να παίζει… ξύλο με τον Άνακιν στον δρόμο. Ή μάλλον δεν το είδαμε αφού κόπηκε. Το παιδάκι λοιπόν που τις… άρπαζε ήταν ο Greedo. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Lucas ήθελε να εντρυφήσει ακόμη περισσότερο στη ζωή του Greedo.

#3 O Ηan Solo θα ήταν ένα κακό ορφανό παιδί

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας δεν θα ήταν ο… badass τύπος με το Falcon αλλά ένα παιδάκι. Όχι, αλήθεια, παιδάκι θα έπαιζε τον ρόλο αρχικά. Έχοντας σαν φίλο τον Τσουμπάκα, ο οποίος θα το είχε μεγαλώσει κιόλας! Η ιστορία γράφτηκε διαφορετικά. Πάλι καλά…

#2 Ο Jar Jar Binks θα είχε έναν πολύ ενοχλητικό ακόλουθο

Ο πιο εκνευριστικός χαρακτήρας των ταινιών, θα είχε έναν επίσης εκνευριστικό τύπο να τον κυνηγά. Που σημαίνει πως παραλίγο να είχαμε δυο πολύ εκνευριστικούς χαρακτήρες. Που σημαίνει ότι τα νεύρα μας θα έσπαγαν εις διπλούν. Η… Δύναμη φώτισε τους παραγωγούς και το ξανασκέφτηκαν!

#1 Ο Παλπατίν θα ήταν ο πατέρας του Άνακιν

Είπαμε για ανατροπές αλλά όχι και έτσι! Στο πρώτο επεισόδιο μάθαμε πως η μητέρα του Άνακιν τον συνέλαβε μέσω της Δύναμης, χωρίς πατέρα. Λόγω λοιπών της συγκέντρωσης των μεσοχλωριδίων είναι ο δυνατότερος. Το σενάριο όμως ήθελε τον κακό λόρδο Σιθ να είναι εκείνος υπεύθυνος για την γέννηση του Άνακιν. Μάλιστα είχε γυριστεί και σκηνή, που κόπηκε και ο Παλπατίν λέει στον Άνακιν: «Χρησιμοποίησα την Δύναμη για να κατευθύνω να μεσοχλωρίδια και να δημιουργηθείς»!