Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά με την έγκριση της SusanG. Komen τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. και Περίπατο 2χλμ. ενάντια στον καρκίνο του μαστού,Greece Race for the Cure! Ο φετινός Αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11.00 π.μ., στο Ζάππειο.

Tο “Άλμα Ζωής” γιορτάζει τα 5 χρόνια της διοργάνωσης με ένα live στο Hard Rock Café Athens!5 YRS LOGO

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, στις  8.00 μ.μ., στο Hard Rock Café Athens (Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα), η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Τζωρτζίνα Καραχάλιου ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επέτειο του Greece Race for the Cure! Δύο γυναίκες ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν αφιλοκερδώς* με στόχο να μεταδώσουν σε όλους ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.Giorgina+Penelope

Η είσοδος στο party είναι δωρεάν & το πρώτο ποτό θα είναι κερασμένο!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφίζεται δίνοντας ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας: η πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!

Ελάτε μαζί μας να πολεμήσουμε το φόβο.

Είμαστε πιο δυνατοί, όταν είμαστε ενήμεροι.

Η ενημέρωση και η πρόληψη είναι τα όπλα μας!

Τρέχουμε πιο γρήγορα από τη σκιά του!

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Ζάππειο!

Σας περιμένουμε να τρέξουμε μαζί για τη Ζωή!

To μήνυμα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»: Τρέξε μαζί μας!

“Μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες για όλους μας, συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινή μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Στήριξε με την παρουσία σου αυτή τη μάχη. Βοήθησε μας! Στον Αγώνα μπορεί κανείς να συμμετέχει ατομικά ή ως μέλος ομάδας. Γυναίκες, άντρες και παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος και να δώσουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στον καρκίνο μαστού!”

Η εγγραφή κοστίζει 5€ / άτομο. ◦ Η εγγραφή με chip χρονομέτρησης για τον Αγώνα Δρόμου κοστίζει 7€ / άτομο.

Ο κάθε συμμετέχων με την εγγραφή του λαμβάνει τη συλλεκτική μπλούζα και το καπέλο του Αγώνα.

Τρέχουμε πιο γρήγορα … από τη σκιά του!

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, Ζάππειο!

* Το “Άλμα Ζωής” ευχαριστεί θερμά και τους Αλέξη Μπούντρο (κιθάρα), Γιάννη Γρηγορίου (bass), Πέτρο Χαραλαμπίδη (drums), Γιώργο Σωτηρόπουλο (ηχολήπτη).