Φιγούρες του Star Wars αναπαράγουν διάσημες φωτογραφίες

Όλοι παθαίνουμε μια εμμονή όταν ακούμε απλά και μόνο τη φράση Star Wars!
Όμως ένας φωτογράφος, ο David Eger, έχει κάνει ολόκληρη θεματική αναβιώνοντας ιστορικές φωτογραφίες, αφίσες ταινιών, διάσημους πίνακες, με χαρακτήρες του Star Wars. Οι κλώνοι φωτογραφήθηκαν με κάθε τρόπο. Το φωτογραφικό του project το έχει ονομάσει 365 μέρες των κλώνων.

Το project έχει αρκετά μεγάλη ακρίβεια, όπου μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις έχει δημιουργήσει ακριβώς τις ίδιες φωτιστικές συνθήκες ώστε να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα. Στη σελίδα του έχει ανεβάσει και φωτογραφίες από τις προσπάθειες και το στήσιμο που έκανε για να βγάλει την τελική επιλεγμένη φωτογραφία.

Το σίγουρο είναι ότι οι φωτογραφίες είναι τόσο εντυπωσιακές, που θα θέλαμε μια δύο για να διακοσμήσουν τα εφηβικά μας δωμάτια.
Μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες και τις σχετικές λεπτομέρειες στη σελίδα που έχει φτιάξει ο ίδιος για αυτό το project: www.365daysofclones.com
Επίσης μπορείτε να δείτε μέρος της συλλογής στο www.flickr.com/photos/egerbver/sets/72157626131616098/with/6907632595

star wars 1 (11) star wars 1 (1) star wars 1 (2) star wars 1 (3) star wars 1 (4) star wars 1 (5) star wars 1 (6) star wars 1 (7) star wars 1 (8) star wars 1 (9) star wars 1 (10)

About The Author

Μέσα στο γραφείο μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών για πολλά χρόνια, μια μέρα έτσι σχεδόν ξαφνικά, αποφάσισα να κάνω όλα αυτά που με κάνουν χαρούμενη. Με ακαδημαϊκές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη μουσική, με εμπειρία στο χώρο των εκδηλώσεων από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια και με έναν γιό που λατρεύω, η ιδέα πλέον ήταν απλά μία: η νέα μου δουλειά θα είναι ότι ονειρευόμουν πάντα και θα έχει σχέση με τη ΧΑΡΑ. Ναι, σαν έννοια είναι πραγματική. Αρκεί να την πάρουμε στα χέρια μας και να αρχίσουμε να ζωγραφίζουμε τις αναμνήσεις της ζωής μας με τα πιο όμορφα χρώματα.

Related Posts