Η Fischer συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου, που συμπληρώνει πέντε χρόνια παρουσίας στα κινηματογραφικά δρώμενα και καλεί τον κόσμο να περάσει μοναδικές, κινηματογραφικές στιγμές.

Η πιο πιστή μπίρα στα ραντεβού της με τον κινηματογράφο, «μεταφέρει» φέτος την αγάπη της για 7η τέχνη και στην Πάτμο. Η Fischer παρούσα στα πιο σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα, χαρίζει ξεχωριστές εμπειρίες, κάτω από τον έναστρο ουρανό του πιο ειδυλλιακού νησιού των Δωδεκανήσων.

FISCHER_3

Από τις 23 έως τις 29 Ιουλίου, όλοι όσοι επισκεφθούν την Πάτμο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Φεστιβάλ αγαπημένες ταινίες, δημιουργών και καλλιτεχνών από όλον τον κόσμο. Μεμονωμένοι ήρωες και ιδιαίτερα πορτρέτα κινηματογραφικών χαρακτήρων συνθέτουν την θεματολογία των ταινιών που θα προβληθούν. Συγκεκριμένα, στους χώρους προβολών θα φιλοξενηθούν 51 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και ντοκιμαντέρ.

Ραντεβού λοιπόν, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου όπου Έλληνες και ξένοι , καλλιτέχνες και σινεφίλ, παρέα με μία Fischer θα απολαύσουν ατμοσφαιρικές βραδιές θερινού κινηματογράφου.

Fischer, It’s about Taste.