Το όνομα Tere Lynn Svetleich Russell δεν σας λέει… τίποτα σίγουρα, ωστόσο είναι η πραγματική Ραπουνζέλ.

Η 43χρονη γυναίκα από το Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει κάνει κάτι στη ζωή της που έχουμε ζήσει όλοι: Δεν έχει κουρευτεί ποτέ της!

Το αποτέλεσμα είναι τα μαλλιά της να είναι στα 187 εκατοστά (!) μήκος, φτάνοντας λίγο παρακάτω από τους αστράγαλούς της. Και αν νομίζετε πως μόνη εκείνη μπορεί να το κάνει, τότε δείτε την παρακάτω φωτογραφία με τις τρεις κόρες της που μέχρι στιγμής δεν έχουν κουρευτεί ούτε εκείνες ποτέ!

Πως όμως συντηρεί όλο αυτό τον όγκο μαλλιών; Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη της, χρησιμοποιεί μισό μπουκάλι σαμπουάν σε κάθε λούσιμο και άλλο τόσο conditioner. Φυσικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι και πρακτικό, μιας και κάθε φορά που τα λούζει, γίνονται… βαριά και ασήκωτα με αποτέλεσμα να χρειάζεται ώρες να τα στεγνώσει με το πιστολάκι.

Πάντως τόσο η Lynn όσο και οι κόρες της κάνουν πολύ καλή δουλειά καθώς όταν επισκέφτηκαν ένα κομμωτήριο για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής (όχι για κούρεμα αλλά για θεραπεία) οι κομμωτές που τις ανέλαβαν εντυπωσιάστηκαν με το πόσο υγιή έμοιαζαν τα μαλλιά τους!

Πραγματικά εντυπωσιακό αν και μας φαίνεται λίγο… δυσλειτουργικό!