Η νέα προωθητική ενέργεια της εταιρείας Diageo ονομάζεται «Johnnie & Ginger, GO BOLD», συμπληρώνοντας την με την προτροπή «GO SAFE». Μια καταπληκτική συνεργασία λοιπόν ξεκινάει για τη Diageo με το Johnnie Walker και το Taxibeat.

Με κεντρικό μήνυμα την ασφαλή επιστροφή στο σπίτι και με σκοπό να κάνει την υπεύθυνη κατανάλωση τρόπο ζωής, το Johnnie Walker δίνει ξανά τη νότα της υπευθυνότητας στη διασκέδαση, διανέμοντας ειδικό φυλλάδιο που ενημερώνει το κοινό με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για την υπεύθυνη κατανάλωση. Το ενημερωτικό φυλλάδιο, προτρέπει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή Ταξί, παρέχει χρήσιμες συμβουλές για λελογισμένη κατανάλωση και φροντίζει για την ασφαλή επιστροφή στο σπίτι, προσφέροντας εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για μια διαδρομή με taxibeat.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της οποίας η μάρκα φιλοδοξεί να επικοινωνήσει όλα τα μηνύματα της υπεύθυνης κατανάλωσης, σε περισσότερους από 8.000 καταναλωτές σε όλη την Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αλκοόλ και την επίδραση στον οργανισμό καθώς και τα προγράμματα υπεύθυνης κατανάλωσης της Diageo, οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.drinkiq.com.