Μία μαμά τρελάθηκε με το όνομα που της έχει δώσει Ο Θεός και η κοινωνία με αποτέλεσμα να θέλει να το αλλάξει. Η Shelia Ranea Crabtree είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και τηρώντας το γράμμα του νόμου να μετονομαστεί σε Sexy! Αν και η επιλογή ακούγεται περίεργη η μητέρα δύο έφηβων κοριτσιών, υποστηρίζει οτι το επέλεξε διότι έτσι αισθάνεται φορώντας όλη την ημέρα-κάθε μέρα-συγκεκριμένη ενδυμασία που την κάνει να παίρνει ερωτική φωτιά!

«Φοράω πολλά ρούχα της Victoria’s Secret και ο σύζυγος μου με φωνάζει sexy όλη την ώρα. Στα αλήθεια θέλω το όνομα μου να είναι Sexy γιατί ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά μου. Λατρεύω να είμαι περιπετειώδης, να περνάω καλά και να κάνω διάφορα πράγματα. Το όνομα μου είναι ένα από εκείνα τα ονόματα που δεν μπορώ να αντέξω. Απεχθάνομαι το γεγονός ότι με έχουν καταραστεί με αυτό! Η μητέρα μου διάλεξε το μεσαίο όνομα και ο πατέρας μου έδωσε αυτό το άσχημο όνομα».

Με αυτά τα λόγια η μητέρα και σύζυγος θα οδηγηθεί στο δικαστή Robert Hoover, θα πληρώσει 87 λίρες και θα αιτηθεί την πολυπόθητη αλλαγή. Όμως ο συγκεκριμένος δικαστής είναι πολύ αυστηρός και δεν εγκρίνει την αλλαγή ονομάτων αν θεωρήσει οτι αυτός που τη ζητάει δεν είναι και τόσο στα καλά του!

Σε αυτή-την οχι και τόσο απίθανη-περίπτωση η γυναίκα, που είναι έτοιμη για όλα, θα διεκδικήσει το όνομα Sparkle!