Ο Derek Nance έχει μια πολύ περίεργη διατροφική συνήθεια: Τρώει μόνο ωμό κρέας εδώ και επτά χρόνια και δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει το… μενού!

Όλα ξεκίνησαν πριν από επτά χρόνια, όταν ο Derek προσβλήθηκε από μια σπάνια αρρώστια εξαιτίας της οποίας έχανε διαρκώς βάρος ενώ έκανε εμετό οτιδήποτε προσπαθούσε να καταπιεί.

Η πεποίθηση των γιατρών ήταν πως έπασχε από κάποιου είδους αλλεργία, παρά το γεγονός πως οι εξετάσεις έβγαιναν αρνητικές. Σιγά-σιγά άρχισε να αποκλείει τρόφιμα ώστε να διαπιστώσει ποιο ήταν εκείνο που τον πείραζε. Τότε λοιπόν αποφάσισε να γίνει ωμοφάγος και διαπίστωσε με έκπληξη πως μπορούσε να φάει!

UNILADs This Man Has Eaten Nothing But Raw Meat For Past Seven Years image

Μιλώντας στο Vice, ο Derek, σχολίασε: «Στην αρχή είχα κάποια προβλήματα με το έντερό μου αλλά στη συνέχεια το πεπτικό μου σύστημα προσαρμόστηκε. Μετά την πρώτη εβδομάδα ένιωθα πολύ καλά».

Για να αποφύγει το σκορβούτο, το οποίο είναι και ο νούμερο ένα κίνδυνος στην ωμοφαγία κρέατος, καταναλώνει οργανικό ιστό και… σαπισμένο κρέας σαν προβιοτικό!

Πάντως δεν του πήγαν όλα καλά με την απόφασή του αυτή, καθώς απολύθηκε από την δουλειά του μόλις το θέμα απέκτησε δημοσιότητα.

Απίστευτο και όμως αληθινό…