Η SOL δεν θα μπορούσε να λείπει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης για αυτό και έγινε «Premium Partner» στο διεθνές φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ «IN-EDIT». Το φεστιβάλ  επέστρεψε  στη Θεσσαλονίκη στις 23-29 Απριλίου στο θέατρο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» και 4.400 παρευρισκόμενοι το απόλαυσαν αυτή τη φορά με την αγαπημένη τους SOL.

In-Edit Festival_1

In-Edit Festival_3

Πλήθος κόσμου έσπευσε να κλείσει θέση στο SOL Beer Screening στο ντοκιμαντέρ του πιο ανατρεπτικού συγκροτήματος, των PULPA Film about Life, Death and Supermarkets, μία προβολή γεμάτη μουσική και κινηματογραφικές εικόνες! Κι επειδή ελευθερία και μουσική πάνε μαζί,  η SOL έδωσε την ευκαιρία στους μουσικόφιλους της πόλης να παρακολουθήσουν δωρεάν προβολές του φεστιβάλ μέσα από το κυκλικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν δέκα από τα πιο «cool» μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

In-Edit Festival_5

Στην ίδια διάθεση, οι φίλοι του ελεύθερου πνεύματος δοκίμασαν το κοκτέιλ Micheladas που για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάστηκε από τους mixologists ως το In-Edit Cocktail by SOL, τόσο στο πάρτι έναρξης της εκδήλωσης όσο και στο “When the music’s over” party που έλαβε χώρα στο στο Bord de l’ Eau!