Το Halloween κατέκτησε και το Αθηναϊκό κοινό που είναι πάντα ανοιχτό σε νέες ιδέες και έτοιμο να διασκεδάσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα!

To Halloween γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου. Ξεκίνησε με τη γιορτή Samhain ή Samuin των Κελτών στην Ιρλανδία και στην Αγγλία, ενώ σύντομα κατέκτησε την Αμερική. Σήμερα γιορτάζεται κυρίως στις ΗΠΑ και στον Καναδά, αλλά και στην Αθήνα! Ετυμολογικά η λέξη Halloween προέρχεται από το All-hallow-even και δηλώνει την παραμονή (eve) της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day – All Saints Day). Πολλές παραδόσεις θεωρούν την ημέρα αυτή μία από τις ελάχιστες μέρες που μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον… κόσμο των πνευμάτων και αυτήν τη μέρα η μαγείαπιάνει!Halloween_Hard Rock Cafe

Το Hard Rock πάντα έτοιμο να σας διασκεδάσει, διοργανώνει το πιο εορταστικό Halloween της Αθήνας!

Το Café θα έχει το πιο scary décor του

Όλο το προσωπικό θα είναι «τρομαχτικά» μεταμφιεσμένο και η καλύτερη στολή θα βραβευτεί

Στις οθόνες θα παίζουν τα πιο «ανατριχιαστικά» αποσπάσματα συναυλιών και θρυλικών rock κομματιών

Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το μπαρ του Hard Rock Cafe Athens προσφέρει όλη την ημέρα, ροφήματα, χυμούς, ποτά και, κυρίως, τα μοναδικά βραβευμένα Hard Rock cocktails.

Οι επισκέπτες έχουν ακόμα τη δυνατότητα να πάρουν μια «πρώτη γεύση» από τις γευστικές επιλογές του Hard Rock Cafe Athens μέσα από το Bites menu, έναν κατάλογο ειδικά διαμορφωμένο για το μπαρ και τους fans του Hard Rock. Το συγκεκριμένο menu απαρτίζεται από finger food επιλογές.

Παράλληλα, θα μπορέσετε να επισκεφτείτε την εμβληματική συλλογή κοστουμιών κάποιων από τους γνωστότερους superstars του κόσμου, την Hard Rock Couture που θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι το τέλος του χρόνου!

31 Οκτωβρίου στις 21.00! Μην το χάσετε! #‎ThisIsHardRock

Βρείτε το Hard Rock Cafe στο Facebook