Και τώρα, το Hard Rock International «ρίχνει τους προβολείς» στους ταλαντούχους bartenders του, που θα συναγωνιστούν στον τρίτο ετήσιο και παγκόσμιο Hard Rock Διαγωνισμό BARocker! Η «μάχη» απευθύνεται σε όλους τους Hard Rock bartenders από όλο τον κόσμο καλώντας τους να επιδείξουν τις καταπληκτικές τους bartending ικανότητες διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου Hard Rock BARocker 2015.Hard Rock Διαγωνισμό BARocker

Στις 23 Οκτωβρίου, το Hard Rock Cafe Αthens θα φιλοξενήσει τον δικό του πρώτο γύρο, με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους bartenders του Cafe και κριτές ειδικούς στο χώρο, συμπεριλαμβανομένων των Nicole Κομοδίκη (Operations Manager, Hard Rock Cafe Athens), Μπάμπη Καιδαλίδη (Managing Director, Bar Academy) και Μιχάλη Παπαζήση (Flair Bartending Instructor, Bar Academy). Τα κριτήρια πρόκρισης θα περιλαμβάνουν τη γνώση συνταγών, τη γεύση, την ακρίβεια, την ταχύτητα, τη δεξιοτεχνία και τη συνολική παρουσίαση.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο χώρο θα φιλοξενηθεί Resident DJ που θα ξεσηκώνει κοινό και bartenders, ενώ θα ακολουθήσει party.

Hard Rock Διαγωνισμό BARocker

Hard Rock Cafe Athens

Στον επόμενο γύρο, ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Αθήνα στο BARocke διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα, μαζί με άλλους ευρωπαίους Hard Rock Cafe bartenders, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό παγκόσμιο γύρο. 13 πρωταθλητές από όλο τον κόσμο θα ταξιδέψουν στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου τον Ιανουάριο του 2016, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μία κιθάρα Fender και την απόλυτη απόδραση για 2 άτομα, σε ένα από τα πανέμορφα θέρετρα του Hard Rock της επιλογής του, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Οι επισκέπτες του Cafe μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να εμψυχώσουν τους αγαπημένους τους Hard Rock Cafe bartenders, μεταφέροντας τους νοερά στον τελικό του Ορλάντο όπου θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Παγκόσμιου BARocker Πρωταθλητή!

Το That’s Life θα είναι εκεί για να παρακολουθήσει από κοντά τη μάχη των bartenders, για να καταγράψει τον παλμό, την ενέργεια, την αγωνία, αλλά και το κέφι της εκδήλωσης, κι ίσως να κατορθώσουμε να ξεκλέψουμε και καμιά συνταγή 😉

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό BARocker του Hard Rock Athens