Αν η καθημερινότητα σας μοιάζει κάπως έτσι…

…τότε θα έχετε διαπιστώσει πως ο συνδυασμός laptop + tablet είναι κάτι παραπάνω από άβολος για την διεκπεραίωση των εργασιών και για το βάρος που αποκτά η γυναικεία τσάντα.

Το laptop είναι απαραίτητο γιατί έχει δυνατό επεξεργαστή και πληκτρολόγιο (όποιος έχει προσπαθήσει να γράψει κείμενο μεγαλύτερο των 200 λέξεων σε tablet καταλαβαίνει) ενώ το tablet συνδυάζει την ευελιξία, το ελαφρύ βάρος και τη «μαγεία» των εφαρμογών.

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία δίνει λύσεις για τα πάντα, η HP έρχεται να δώσει την τέλεια λύση για την καθημερινότητα της σύγχρονης, πολυάσχολης γυναίκας (αλλά και άντρα) με το HP Pro x2 612. Πρόκειται για ένα κομψό tablet που χάρη στο τροφοδοτούμενο πληκτρολόγιο του αυξάνει στο έπακρο την παραγωγικότητα.

HP Pro x2 612

HP Pro x2 612

HP Pro x2 612

HP Pro x2 612

Αντικαταστήστε τον παραδοσιακό φορητό υπολογιστή σας με το HP Pro x2 612 G1. Οι λύσεις 2 σε 1 θα σας επιτρέψουν να λειτουργήσετε στο έπακρο με προαιρετικούς επεξεργαστές Intel® Core™ i3/i5 4ης γενιάς, γρήγορες μονάδες στερεής κατάστασης (SSD) και μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας, σε συνδυασμό με το προαιρετικό τροφοδοτούμενο πληκτρολόγιο HP Pro x2 612 G1.

Το τροφοδοτούμενο πληκτρολόγιο που υποστηρίζει βάση επιτραπέζιας σύνδεσης  enterprise με υποδοχή στο πλάι για προαιρετικό σταθμό επιτραπέζιας σύνδεσης HP UltraSlim Docking Station,  θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε όλες τις εργασίες που πραγματοποιείτε στο laptop σας ενώ το πληκτρολόγιο ταξιδίου θα σας δώσει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε χωρίς βάρος και να μπορείτε να τακτοποιείτε τις εκκρεμότητες σας κατά τις μετακινήσεις σας.

Σταθμός σύνδεσης Ultraslim

Σταθμός σύνδεσης Ultraslim

Και οι δυνατότητες του HP Pro x2 612 δεν σταματούν εδώ: Η ευελιξία χρήσης ενισχύεται από την προαιρετική γραφίδα HP Pro x2 612 G1 Wacom που παρέχει υψηλή ευαισθησία πίεσης και διαθέτει έξυπνη τεχνολογία απόρριψης κινήσεων παλάμης.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το HP Pro x2 612 σας καλύπτει πλήρως και σε επίπεδο ασφάλειας καθώς τα κρίσιμα δεδομένα σας προστατεύονται με το TPM, τη συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών και την προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Παράλληλα, το σύστημα HP BIOSphere προστατεύει τα κρίσιμα δεδομένα και συστήματα μέσω προσαρμοσμένων λειτουργιών ασφάλειας

Κι επειδή ένα ευέλικτο tablet απογειώνεται με μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ με τις γρήγορες, αξιόπιστες και ασφαλείς ασύρματες συνδέσεις που παρέχει η προαιρετική μονάδα Qualcomm Gobi 4G LTE, θα αποφύγετε τα επιπλέον έξοδα που συνεπάγεται η χρήση σημείων σύνδεσης Wi-Fi επί πληρωμή κατά τις μετακινήσεις σας, επιλέγοντας το πρόγραμμα δεδομένων που ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως χάρη στη συνεργασία της HP με την Active Computer Systems η συσκευή HP Pro x2 612 διαθέτει επιτόπια υποστήριξη την επόμενη εργάσιμη ημέρα για 3 χρόνια ενώ η ομάδα της Active Computer Systems μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τεχνολογικές λύσεις για εσάς και να φροντίσει για την κατάλληλη παροχή περιφερειακών.

Αλλάξτε τεχνολογική αντίληψη, βελτιώστε την απαιτητική καθημερινότητα σας με το πιο ευέλικτο και αποδοτικό tablet της HP!