Η Angelina Jolie, που έχει ήδη υποβληθεί σε προληπτική, διπλή, μαστεκτομή αποκαλύπτει, σε συνέντευξή της στους New York Times οτι πρόκειται να κάνει ακόμα μία εγχείρηση για να εξαλείψει το ενδεχόμενο να νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών.

Αποφασισμένη να αντιμετωπίσει την κατάστασή της με δύναμη και να αποτελέσει θετικό παράδειγμα για γυναίκες που βρίσκονται αντιμέτωπες με το ίδιο πρόβλημα δηλώνει “Πρέπει να κάνω άλλη μία εγχείρηση.Θα πάρω συμβουλές από όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ τον τελευταίο καιρό και θα ξεπεράσω και την επόμενη φάση».

Την ίδια στιγμή δηλώνει συγκινημένη από τη στήριξη και την ευγενική συμπεριφορά όλων αυτών των ανθρώπων που στέκονται δίπλα της και της εκφράζουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους.

“Ο λόγος που έγραψα εκείνο το άρθρο ήταν για να μπορέσω να επικοινωνήσω, να βοηθήσω και να συνδεθώ με άλλες γυναίκες και άλλες οικογένειας που πέρασαν την ίδια περιπέτεια», αποκαλύπτει τη στιγμή που αυτή της η κίνηση αποτέλεσαι πηγή δύναμης για πολλές γυναίκες αλλά και λειτούργησε με θετικό τρόπο αφύπνισης, ενημέρωσης και πρόληψης!

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την απόφασή μου. Είχα την τύχη να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, να έχω μια καλή ανάρρωση και μια ταινία όπως το Unbroken που μου έδωσε το κίνητρο για να γίνω και πάλι υγιής και να επιστρέψω στη δουλειά».