Αν σας τρελαίνει η μυρωδιά και η γεύση του λιωμένου τυριού και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πραγματικά διαφορετικό, οι δύο νέες γευστικές προτάσεις της Pizza Fan, που γιορτάζει τα 20 χρόνια της παρουσιάζοντας πραγματικά λαχταριστές εκπλήξεις, θα πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας.

Η Μανιάτικη, με βραβευμένο αυθεντικό τυρί σφέλα Μεσσηνίας και σύγκλινο, το αγαπημένο καπνιστό χοιρινό της Μάνης, θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ελλάδας με γεύσεις και αρώματα που κάνουν νέους αναπάντεχους συνδυασμούς. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς της περιοχής, που ακολουθούν όλους τους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής.

Για τους τολμηρούς καλοφαγάδες που αγαπούν τις πιο έντονες γεύσεις, η νέα πρόταση της Pizza Fan λέγεται Spicy Fan και είναι πραγματικά πικάντικη.‘Ερχεται με πράσινη καυτερή πιπεριά, φιλέτο κοτόπουλου, πατάτες, κρεμμύδι, καλαμπόκι και με μοναδική σάλτσα BBQ που ξαφνιάζει ευχάριστα δίνoντας μια υπέροχη πρωτότυπη ισορροπία στα υλικά.

Λίγα λόγια για την Pizza Fan

Η PIZZA FAN είναι μια 100%  ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης εδώ και 20 χρόνια. Eπενδύοντας σταθερά στην ποιότητα, έχει σήμερα κατακτήσει τη θέση  της Νο1 αλυσίδας pizza delivery, ανάμεσα από πολλές άλλες εταιρείες, κάποιες από τις οποίες πολυεθνικές. Σήμερα  εξυπηρετεί με 64 καταστήματα,  πάνω από 700  διαφορετικές περιοχές σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Με βασικό άξονα τις ανάγκες του πελάτη, η PIZZA FAN, από την αρχή της λειτουργίας της, έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους  με προϊόντα ανώτερων προδιαγραφών σε όσο το δυνατόν πιο προσιτές τιμές. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, που ανανεώνονται και ελέγχονται καθημερινά. Χρησιμοποιεί μόνο αυθεντικά τυριά φυσικής ωρίμανσης, ελληνικές ντομάτες, αποκλειστικά αλλαντικά Υφαντής, λάδι και ελιές Kαλαμάτας και ολόφρεσκα λαχανικά. Παράλληλα είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που έχει υιοθετήσει το υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο, ενώ οι πίτσες της είναι ελεύθερες από trans λιπαρά.

H PIZZA FAN προσφέρει σήμερα τη μεγαλύτερη ποικιλία από ζύμες και μεγέθη πίτσας ενώ παρουσιάζει καθημερινά νέες πρωτότυπες δημιουργικές γεύσεις που γίνονται οι αγαπημένες επιλογές για άτομα κάθε ηλικίας. Πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο, την οικογ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ ωρίμανσης, ελληνικές e;iewένεια, την παρέα, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό προσφέροντας χορηγίες με τη μορφή δωρεάν γευμάτων για εκδηλώσεις σε σχολεία,  αθλητικούς συλλόγους,  κοινωνικούς φορείς που υπερβαίνουν τις 15.000   μέχρι τώρα.

‘Ερχεται με πράσινη καυτερή πιπεριά, φιλέτο κοτόπουλου, πατάτες, κρεμμύδι, καλαμπόκι και με μοναδική σάλτσα BBQ που ξαφνιάζει ευχάριστα δίνoντας μια υπέροχη πρωτότυπη ισορροπία στα υλικά.