…ο David Beckham σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη στη Μ.Βρετανία από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2014 για λογαριασμό της υπηρεσίας ερευνών OnePoll.3025418-poster-p-1-david-beckham-naked-or-covered

O συνταξιούχος ποδοσφαιριστής κέρδισε την πρώτη θέση αφού συγκέντρωσε ποσοστό 18%. Ο Bradley Cooper ήρθε δεύτερος στις προτιμήσεις των Βρετανίδων με ποσοστό 14% ενώ δεν θα έλεγαν όχι και σε ένα ραντεβού με τον Ryan Gosling (13%) αλλά και τον Tom Hardy (8%) την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να αδικήσουμε τις κυρίες της Γηραιάς Αλβιώνας καθώς ο Beckham είναι παπούτσι απ’τον τόπο τους, διαθέτει χρήμα και δόξα, δολοφονικούς κοιλιακούς, θεληματικό πηγούνι, μοναδικό στυλ ενώ είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια με την ίδια γυναίκα, το πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας, Victoria Beckham, με την οποία έχει αποκτήσει και 4 παιδιά. Όμορφος, πετυχημένος και οικογενειάρχης. Ναι, ο David Beckham αποτελεί το σύγχρονο πριγκιπόπουλο πάνω στο λευκό άλογο.

Όσον αφορά τους άντρες συμμετέχοντες της έρευνας, το 22% αυτών δήλωσε πως το ιδανικό Valentine date θα ήταν με την παρουσιάστρια του σόου “This Morning”, Holly Willoughby αποδεικνύοντας πως οι Βρετανοί μάλλον αναζητούν το «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Τις υπόλοιπες υψηλές προτιμήσεις συγκέντρωσαν οι Kelly Brook, Megan Fox και Jennifer Lawrence.

Τέλος, ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας στο οποίο συμμετείχαν 2000 ενήλικες ήταν πως το 64% δήλωσε πως το ιδανικό ραντεβού θα ήταν με ένα άτομο που θα μπορούσε να συζητήσει, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την εμφάνιση.