Ήταν όλοι τους εκεί: οι σπουδαστές, οι καθηγητές και η διοίκηση του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ενώθηκαν σε μία γιορτή στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ για να υποστηρίξουν την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη».

Το ρόλο του οικοδεσπότη ανέλαβαν τα τμήματα Μαγειρικής Τέχνης-Chef & Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που οργάνωσαν το brunch στο πλαίσιο της δράσης «Γίνε οικοδέσποινα με Στόχο» και παρουσίασαν πιάτα από την ελληνική κουζίνα, ενώ τα εξαιρετικά γλυκά που παρασκεύασαν ολοκλήρωσαν άρτια το μενού. Οι σπουδαστές, το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό δεν δοκίμασαν μόνο τις δημιουργίες των εκκολαπτόμενων chef, αλλά συνεισέφεραν στον κουμπαρά που βρισκόταν σε ειδικό χώρο της εκδήλωσης, κάνοντας παράλληλα μια καλή πράξη στην εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη», κυρία Μαριλένα Στρατοπούλου-Κιτσοπάνου, ο CEO του Ομίλου Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ, κύριος Γεώργιος Μακρυπλίδης, καθώς και σύσσωμοι οι καθηγητές της σχολής. Μήνυμα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο έστειλαν οι καθηγητές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφώνου του Alpha 98.9, κύριος Σπύρος Χαριτάτος, όπως και η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, κυρία Χριστίνα Βραχάλη.