Σε πόσες συναυλίες έχεις πάει με μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο σου; Η θετική ενέργεια μεταδίδεται και ανταποδίδεται και αυτό αποδεικνύει για ένατη χρονιά η Amita Motion μέσα από τον θεσμό Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Στις 12 Σεπτεμβρίου η Amita Motion της Coca-Cola Τρία Έψιλον υποδέχεται το πιο χαρούμενο και μουσικόφιλο κοινό στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, σε ένα μουσικό υπερθέαμα που ξεκινά στις 17:00.

Έλα κι εσύ για να ακούσεις το πιο αισιόδοξο soundtrack της ζωής σου που θα διαμορφώσουν οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Κώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Ελένη Φουρέιρα, Boys + Noise, Demy και Μέλισσες,

Θέλεις ένα δείγμα; Πες «Ποτέ Ξανά» στη μιζέρια, κι «Αν Κάπου Κάποτε», νιώσεις πως σε παίρνει από κάτω, μην ξεχάσεις πως έρχονται «Τα Καλύτερα», γιατί ένας «Άνεμος Αγάπης» θα φυσήξει και θα σκεφτείς πως αφού «Έχω Εσένα», «Μια Ζωγραφιά» ο κόσμος όλος είναι και τελικά, μπορεί «Όλα να Μοιάζουν Καλοκαίρι».

Το soundtrack της θετικής ενέργειας συμπληρώνουν οι δυναμικές guest εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν οι Γιώργος Σαμπάνης, Μύρωνας Στρατής & Ησαΐα Ματιάμπα, Stan και Stavento. Παράλληλα οι Ήβη Αδάμου, Στέλιος Λεγάκης, Courtney, Freaky Fortune, Josephine, Dj Kas, Oge, RiskyKidd, Toquel και ο Dj Pitsi που θα βρίσκεται στο positive booth, θα κρατήσουν αμείωτη την διάθεση μας και θα αφήσουν το δικό τους μοναδικό θετικό μουσικό αποτύπωμα μέσα από ιδιαίτερα ανατρεπτικές συνεργασίες. Τέλος, όπως κάθε χρόνο, ο Θέμης Γεωργαντάς θα δώσει το δικό του στίγμα παρουσιάζοντας τον πιο θετικό μουσικό θεσμό που αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους νέους που αγαπούν τη μουσική.amita-motion-cover

Και μην ξεχνάς να κάνεις Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook και να μείνεις συντονισμένος για όλες τις εξελίξεις για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

Τραγούδησε δυνατά ό,τι σε κάνει χαρούμενο και αισιόδοξο! Υπάρχει πολλή θετική ενέργεια εκεί έξω και η μουσική είναι ο καλύτερος αγωγός της!