ΟΚ, δεν είναι και το καλύτερό σου αλλά τουλάχιστον πήγαινε με το ρεύμα…

Σίγουρα θα πεις την ατάκα «Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα». Καλά τα λες και συμφωνώ μαζί σου. Αλλά πρόσεχε: Και οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ. Οπότε μην τα δένεις όλα κόμπο…

Φέτος δεν θα κάνεις γκρίνιες φιλαράκι. Θα γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων (ΑΕΚ-Ολυμπιακός παίζουν Σάββατο, οπότε δεν έχεις δικαιολογίες) και θα είσαι ένας αρκούδος παραγεμισμένος με ζαχαρωτά. Γιατί; Για να κάνεις το χατίρι στο κορίτσι σου που σε υπομένει καημένε!

Τι πρέπει να κάνεις; Δεν θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα στα πω παρακάτω (θι)…

-Μην γκρινιάζεις

Ξεκινάω από τα βασικά. ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ. Είναι η μέρα του έρωτα. Οι γυναίκες είναι ρομαντικές. Ο ρομαντισμός πεθαίνει με την γκρίνια. Μην ξεκινάς με γκρίνια επειδή η κοπέλα σου θυμίζει στρουμφάκι που έχει πάρει LSD, αμφεταμίνες και δυο κανάτες καφέ. Έτσι είναι η μέρα ρε μουντρούχε!

-Πάρε ένα δώρο της προκοπής

Εδώ για να σε σταματήσω. Δώρο της προκοπής δεν είναι ένα κολιέ ή κάτι που κοστίζει ένα κάρο λεφτά. Δώρο της προκοπής σημαίνει κάτι πραγματικά συμβολικό. Κάτι που μπορεί να αλλάξει τα πάντα, να τις θυμίσει κάτι που φαινομενικά για σένα ήταν ασήμαντο αλλά το συγκράτησες (λέμε τώρα). Μια γυναίκα δεν χρειάζεται (τουλάχιστον εκείνη την μέρα) κάτι πανάκριβο για να ενθουσιαστεί. Κόλπο του καρτέλ των διαμαντιών είναι ρε θύμα!

-Κάνε μια έκπληξη

Όχι, μην την πας να φάτε, μετά για ποτό και μετά σεξ. Αυτά τα κάνεις κάθε φορά που βγαίνετε. Κάντης μια έκπληξη ρε φίλε. Άναψε όλα τα κεριά στο σπίτι και μαγείρεψε εσύ. Πήγαινέ την ένα περίπατο σαν έφηβος. Κάνε κάτι που δεν κάνεις τις άλλες μέρες. Όχι, μην την πας σε κανένα γήπεδο. Ούτε σε metal συναυλία.

-Μην περιμένεις σεξ (και μάλιστα το καλό)

Είσαι (λέμε) κύριος. Ένας κύριος ΔΕΝ περιμένει ανταμοιβή για κάτι όμορφο που κάνει. Επειδή οργάνωσες μια ρομαντική μέρα δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε σεξ. Τι είναι η κοπέλα σου; Αντικείμενο; Ντροπή σου αν το σκέφτηκες έτσι, μένεις μετεξετασθέος…

-Μην είσαι της υπερβολής

Να είσαι ρομαντικός. Να είσαι τρυφερός. Να είσαι γλυκός. Μην είσαι όμως των άκρων. Θα καταλήξεις καρικατούρα. Ααα και μην κάνεις καμία εξυπνάδα και παρασυρθείς και πεις καμιά βαρύγδουπη μπαρούφα (άλλη λέξη ήθελα να γράψω) και την επόμενη μέρα το πληρώσεις ακριβά. Το καρτέλ των διαμαντιών έχει προβλέψει για αυτό… Και φρόντισε να σε πονάει το γόνατό σου εκείνη την μέρα για να μη μπορείς να σκύψεις…

-Ναι, οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα

Αν είσαι μάγκας και πραγματικά ερωτευμένος, κάθε μέρα την κάνεις γιορτή εσύ. Πρώτα να κοιτάς τι κάνεις εσύ σε μια σχέση και μετά ο άλλος.