Υπάρχει ένα μικρό group ιδιωτικών «ερευνητών» στην Αυστραλία που όλοι όσοι συμμετέχουν καλούνται να κάνουν έρωτα με γυναίκες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί πληρωμή προκειμένουν να ανακαλύψουν παράνομους οίκους ανοχής και απαγορευμένα sex shops!

Η εργασία τους είναι να έρθουν σε επαφή (γνωριμία) με πόρνες- αμέσως μετά να  έρθουν σε στενότερη επαφή μαζί τους (sex) και να κάνουν σωστά τη δουλειά της «αποκάλυψης».

Ένας από αυτούς έχει το ψευδώνυμο John, είναι 60 ετών, χωρισμένος και- οι άνθρωποι της βιομηχανίας του sex τον αποκαλούν  «brothel buster».

Όπως μεταδίδουν οι ειδήσεις της Αυστραλίας,  ο Ιωάννης καλείται να κάνει sex, χωρίς ένταλαμ και αμέσως μετά να γράψει την αναφορά και να κρίνει το παράνομο της προσφοράς και της εργασίας!

Αυτό γίνεται διότι οι αστυνομικές αρχές δυσκολεύονται στο να συγκεντρώσουν αποδείξεις για την παράνομη πορνεία και προσπαθούν να ξεσκεπάσουν παράνομους οίκους ανοχής που κρύβονται πίσω από ινστιτούτα μασάζ και sex shops!

Μετά από αυτή την είδηση ο Ιωάννης- John έχει εξελιχθεί σε αστικό μύθο και όλοι προσπαθούν να ανακαλύψουν αν είναι αληθινός…

Θέλουν να μάθουν αν υπάρχει προκειμένου να του σφίξουν το χέρι και να του πουν…άξιος!