Τρελή ιδέα έτσι δεν είναι; Τα παιδιά με την φαντασία που καλπάζει και δεν ξέρουν από κανόνες να σε ντύνουν διαλέγοντας ρούχα από την γκαρνταρόμπα σου.
Η Summer Bellesa αποφάσισε να ξεπεράσει τις αναστολές της και να αφήσει τον γιο της να την ντύσει! Αφού μέχρι τα 3 του διαλέγει εκείνη κάθε μέρα τι θα φορέσει, αποφάσισε να αντιστρέψει τα πράγματα. Ζήτησε από τον Rockwell να ανοίξει την ντουλάπα της και να διαλέγει τα outfit της επί μία εβδομάδα. Όπως μπορείτε να καταλάβετε ο Rockwell έκανε τρελούς συνδυασμούς. Διαφορετικά παπούτσια, casual στυλ με γόβες κλπ κλπ. Πάντως ορισμένες ιδέες του δεν ήταν καθόλου άσχημες!
Το σημαντικότερο φυσικά της υπόθεσης δεν ήταν άλλο από το γεγονός πως μητέρα και γιος άλλαξαν ρόλους για μία φορά, κάτι που μπορεί να βοηθήσει και τους δύο με πολλούς τρόπους. Πάμε να δούμε τώρα τα αποτελέσματα του τρίχρονου στυλίστα!

Την πρώτη μέρα την έντυσε με φούτερ, γόβες και ψάθινο καπέλο! Το τρομερό είναι πως όταν κατέβηκε από τις σκάλες ο άντρας της δεν παρατήρησε καμία διαφορά και δεν της είπε τίποτα!

toddler-dresses-mom-week-summer-bellessa-rockwell-2

Η δεύτερη μέρα ήταν και το αγαπημένο συνολάκι για την Summer!
toddler-dresses-mom-week-summer-bellessa-rockwell-7

Εδώ ο γιος παρατήρησε πως κάλτσες και φόρεμα είχαν λουλούδια άρα ταιριάζουν!
toddler-dresses-mom-week-summer-bellessa-rockwell-3

Εδώ ο μικρός ήθελε να βγει η μαμά μόνο με t-shirts έξω και τίποτε άλλο! Μετά από ένα μικρό παζάρι τον έπεισε να αλλάξει ένα από τα shirt με παντελόνι. Και προσέξτε τα διαφορετικά παπούτσια που της διάλεξε!
toddler-dresses-mom-week-summer-bellessa-rockwell-4

Ακόμα δύο διαφορετικά παπούτσια. Μπότα να ναι κι ότι να ναι!
toddler-dresses-mom-week-summer-bellessa-rockwell-6