Ο Justin Davis είναι ένας βετεράνος του κοσμήματος και προφανώς μεγάλος fan του Star Wars. Λίγες μέρες πριν καταφθάσει το νέο φιλμ του franchise στις αίθουσες, το πολυαναμενόμενο Star Wars: The Force Awakens, ο Davis παρουσίασε μία special σειρά κομματιών εμπνευσμένη φυσικά από το περίφημο κινηματογραφικό saga. Από το 2001 που έχει ανοίξει τον προσωπικό του χώρο στην Ιαπωνία και λανσάρισε την δική του επώνυμη σειρά χρυσαφικών, ο Davis έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με διάσημα ονόματα όπως Eminem και Paris Hilton να προτιμούν τις δημιουργίες του.
Είναι σίγουρο πως η νέα του σειρά από δαχτυλίδια και κολιέ στα οποία φιγουράρουν Stormtroopers, o Darth Vader, ο Boba Fett, αλλά και άλλοι Star Wars χαρακτήρες, θα κάνει θραύση στους fans του franchise και όχι μόνο. Η αξία των κομματιών ξεκινούν από τα 1.000 δολάρια και φτάνουν μέχρι τα 10.000 και είναι ήδη διαθέσιμα. Εάν θέλετε να τσεκάρετε όλη την σειρά δείτε το website του Davis.

star-wars-jewelry-by-justin-davis-02 star-wars-jewelry-by-justin-davis-3 star-wars-jewelry-by-justin-davis-4 star-wars-jewelry-by-justin-davis-5