Θα θέλατε να μην τον/την αποχωρίζεστε ποτέ όπως το…κινητό σας.

Έχετε συνηθίσει να σας τηλεφωνεί για να σας πει την πρώτη καλημέρα και την τελευταία καληνύχτα που θα ακούσετε πριν πέσετε για ύπνο.

Τσεκάρετε συχνά το κινητό σας για να δείτε αν σας έχει στείλει γλυκό ή πονηρό μήνυμα ο καλός σας ή καλή σας (όπου μήνυμα μπορείτε να βάλετε βεβαίως και φωτογραφία ή βίντεο).

Παραδεχτείτε το, ο σύγχρονος αγγελιοφόρος του έρωτα είναι το smartphone σας. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει οπότε τι πιο λογικό από το να επιλέξετε ένα δώρο που να «ντύνει» μοναδικά τη συσκευή που διευκολύνει τον έρωτα σας ενώ παράλληλα θα συνδέεται με το δώρο που θα λάβει ο/η αγαπημένος/η σας.

Η micase λανσάρει φέτος μια συλλογή θηκών για συσκευές smartphone αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο, την οποία μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε τα μοναδικά νέα σχέδια και παραγγείλτε online τις θήκες για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, με 50% έκπτωση στη δεύτερη θήκη. Κάντε την παραγγελία σας τώρα για να την έχετε πριν τις 14 Φεβρουαρίου στα χέρια σας.

Ίσως το πιο πρωτότυπο, συμβολικό, χρηστικό και οικονομικό δώρο για εσάς και το ταίρι σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!