Το Instagram είναι το μέσo για να παρουσιαστούν οι ιδέες του κόσμου μέσα από μια συλλογή φωτογραφιών ή βίντεο, προκειμένου να τραβήξουν περισσότερους followers. Αλλά αυτό είναι κάτι που ήδη ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι πως το Instagram έχει πλέον ένα μυθιστόρημα. Όπως τα βιβλία των παιδικών μας χρόνων, έτσι και το συγκεκριμένο είναι γεμάτο εικόνες αλλά είναι για μεγάλα παιδιά.

Η συγγραφέας Rachel Hulin με το πρώτο μυθιστόρημα του Instagram όπου έχει τίτλο , ενημερώνει καθημερινά τους followers της για τη συνέχεια της ιστορίας τους. Στο βιβλίο περιγράφεται η ιστορία δύο διδύμων και η μεταξύ τους επικοινωνία ενώ όλη η ιστορία διαδραματίζεται στο New England. 

11

Φυσικά είναι η πρώτη φορά που φτιάχνεται κάτι τέτοιο και είναι κυριολεκτικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Έχουμε μάθει για ηλεκτρονικά βιβλία τα οποία μπορείς να διαβάσεις μέσα από το κινητό ή το tablet σου αλλά σίγουρα ένα βιβλίο μέσα από το Instagram είναι μοναδικό. Επιπλέον, η Hurlin έχει προσπαθήσει πάρα πολύ για να καταφέρει το συγκεκριμένο project καθώς η Matilda, η κοπέλα της ιστορίας είναι καλλιτέχνις και έχει το δικό της site. Η μοναδικότητα της ιδέας της Hurlin εκτός από το ότι εντυπωσιάζει καθημερινά τους αναγνώστες, σίγουρα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για νέους καλλιτέχνες όπου θα αναζητήσουν να κάνουν ακριβώς το ίδιο. 

22

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την ιστορία και από το site.