Η νέα τρέλα που κατακλύζει το Instagram ονομάζεται muttbombing και εκτός του οτι σου επιτρέπει να ποζάρεις και να χαίρεσει το αγαπημένο σου selfie, εγωιστικό και χαριτωμένο όπως πάντα, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις το καλό και να το ρίξεις στο γιαλό. Με ποιο τρόπο;

Το “κίνημα” σωτηρίας αδέσποτων ζώων (muttbombing) σε προκαλεί να βγάλεις πολλές φωτογραφίες, πάρα πολλές, αρκεί να είσαι έτοιμος να δεις πανέμορφα σκυλάκια να μπαίνουν στο κάδρο και να σου κάνουν το selfie άνω κάτω.

Μικρές, γλυκιές και αθώες, εκρήξεις εικόνων των τετράποδων φίλων, ζητούν να δώσεις προσοχή και να γίνεις το μέσον για να διαδοθεί το μήνυμα προκειμένου να σωθούν και να αποκτήσουν ένα καινούργιο και φιλόξενο σπίτι.

Η πρωτοβουλία της  Dallas Pets Alive (DPA) έχει στόχο να φτιάξει  μία πόλη- το Dallas- που να μην κινδυνεύουν να αδέσποτα με θανάτωση ενώ τα ζωά που σώζονται και είναι υγιή να μπορούν να βρουν ένα φιλόξενο σπίτι, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη σελίδα τους στο Facebook.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Η DPA ψάχνει στο Instagram για selfies και χρησιμοποιώντας το Photoshop προσθέτει χαρούμενηα ζωάκια που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία!

Μία επίσκεψη στη σελίδα DPA’s Instagram (@dallaspetsalive), θα σε πείσει!