Είναι 24 ετών, ονομάζεται Anthony Larsen και ζει στη μαγευτική Tulsa. Το περασμένο Σάββατο συνελήφθη για παράνομη προσπέραση και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα. Πολύ σύντομα ο κύριος, που παραβίασε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αποφάσισε να συνεχίσει τις παραβάσεις και πετάξε τα ρούχα του. Γιατί; Διότι είτε ζεστάθηκε, είτε θέλησε να ανάψει λίγο τα αίματα στη χώρα του σιδερένιου ποτέ! Το αποτέλεσμα ήταν η γύμνια του, να τρομάξει, τις κρατούμενες της γυναικείας πτέρυγας και να γίνει το έλα να δεις! Και έγινε!

“ΕΪ αυτός είναι γυμνός”, ακούστηκε μία φωνή και όλοι έτρεξαν για να μάθουν τι συμβαίνει. Ο κρατούμενος είχε μόλις βγει από το κελί του, είχε φτάσει στη γυναικεία πτέρυγα και αφού τα πέταξε κάθισε και παρακολουθούσε τα θηλυκά να περνάνε!

Μετά την κραυγή ο παραβάτης της ηθικής άρχισε να τρέχει μέσα στο αστυνομικό τμήμα μέχρι που κατάφεραν να τον συλλάβουν. Τώρα εκτός από την αρχική κατηγορία για προσπέραση στην οδήγηση, αντιμετωπίζει και αυτή για άσεμνη έκθεση. Εκεί στην Tulsa αυτή η συμπεριφορά είναι κακούργημα, δικάζεται, καταδικάζεται και πληρώνεται με 5.000 δολάρια!