Ακόμα δεν έχουν στεγνώσει τα δάκρυα των fans για τον θάνατο του Derek Shepherd στο Grey’s Anatomy που βρήκε τον Patrick Dempsey να φεύγει από την διάσημη σειρά μετά από 11 ολόκληρες σεζόν. Και το να γεμίσει κάποιος τα τηλεοπτικά παπούτσια του μοιάζει σαν ένα από τα πιο δύσκολα επιχειρήματα που υπάρχουν στη μικρή οθόνη.
Ωστόσο ο Martin Henderson είναι αυτός τελικά που -εκτός απροόπτου- επιλέχθηκε για να το προσπαθήσει και ίσως το γεγονός πως έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν την στολή του “γιατρού” να είναι προς όφελός του. Ο Henderson είχε ερμηνεύσει τον Dr Ben Keeton στο ιατρικό δράμα του 2011, Off the Map που δεν είχε συγκινήσει τρομερά το κοινό γι’ αυτό και δεν άντεξε πάνω από μία σεζόν.
Παραγωγός εκείνου του show δεν ήταν άλλη από την Shonda Rhimes, δημιουργός του Grey’s Anatomy κάτι που δίνει ακόμα περισσότερους πόντους στον Henderson ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα στο καστ της σειράς του ABC. Η 12η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που λογικά θα κάνει πρεμιέρα o Henderson.