Ο αυθεντικός ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ συνεχίζει την επιτυχημένη του ενέργεια «Βάλε ένα χεράκι… για το αγαπημένο σου παραδοσιακό καφέ» με την 3η και πιο σημαντική φάση!

Μέχρι την Κυριακή 25 Νοεμβρίου τα 15 αυτά καφέ θα τεθούν σε ψηφοφορία μέσω ειδικής εφαρμογής στην οποία θα μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι φίλοι της σελίδας του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ www.facebook.com/LoumidisPapagalos προκειμένου να αναδείξουν τα 5 πιο αγαπημένα που θα λάβουν μια ειδική υποστήριξη.

Φίλοι από όλη την Ελλάδα κλήθηκαν να υποστηρίξουν τα αγαπημένα τους παραδοσιακά καφέ και να τα βοηθήσουν να διατηρήσουν όλα τα διαχρονικά χαρακτηριστικά τους. Οι φάκελοι των στοιχείων των καταστημάτων που συγκεντρώθηκαν, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες τους, υποβλήθηκαν στο 2ο στάδιο σε μια ειδική κριτική επιτροπή που βάσει μιας σειράς κριτηρίων κατέληξε στα 15 επικρατέστερα.

Ταυτόχρονα όλοι οι φίλοι που θα ψηφίσουν στην 3η φάση θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για την ανάδειξη 10 τυχερών που θα κερδίσουν από ένα πλήρες σετ αυθεντικών φλιτζανιών και καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ για έναν ολόκληρο χρόνο!