To άλμπουμ 25 της Adele σαρώνει. Αυτή την στιγμή είναι Νο.1 σε 110 iTunes charts σε ολόκληρο τον κόσμο από την ημέρα της κυκλοφορίας του, εδώ και μόλις 5 ημέρες δηλαδή από τις 20 Νοεμβρίου. Είναι τέτοια η κυριαρχία του άλμπουμ που ειναι πιο εύκολο να πεις σε ποιες χώρες δεν έχει πάει νούμερο 1. Κιργιστάν, Νιγιρία, Μπουρκίνα Φάσο είναι ορισμένες από αυτές που ακόμα αντιστέκονται αλλά που θα πάει θα υποκύψουν και αυτές.
Ο παραπάνω χάρτης που ετοίμασε το Digital Spy δείχνει με πράσινο τις χώρες που το άλμπουμ έφτασε στην κορυφή του iTunes και όπως βλέπει κανείς ο πλανήτης έχει πρασινίσει ολόκληρος!
Το άλμπουμ της Adele πούλησε μέσα σε 24 ώρες στην Βρετανία 313.000 κόπιες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό με τις πιο γρήγορες πωλήσεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας στην ιστορία της χώρας, ξεπερνώντας τις 695.761 που είχε καταφέρει το Be Here Now των Oasis. To 25 αντίστοιχα στην Αμερική πούλησε την Παρασκευή 900.000 στο iTunes και εκεί με την σειρά του κινδυνεύει το ρεκόρ των *NSYNC για το άλμπουμ του 2000 Νο Strings Attached, που μέσα σε μία εβδομάδα είχε φτάσει τα 2.4 εκατομμύρια αντίτυπα.