Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Άλις. Όπως και η Ρόμπιν. Η Λούσι. Η Μεγκ. Ο Τομ. Ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stands, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε ένα κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά.
O Οδηγός Για Singles είναι η απάντηση στις σοκολατένιες καρδιές και τα μπουκέτα με τριαντάφυλλα, μία ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λιζ Τουτσίλο, σεναριογράφου της ταινίας He’s Just Not That Into You, αλλά και επεισοδίων των Sex and the City και Smash.
Σε σκηνοθεσία Christian Ditter, στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τις Dakota Johnson και Rebel Wilson, οι Alison Brie, Leslie MannJake LacyDamon Wayans Jr. και Anders Ho.

Η ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, από την Tanweer.