To Internet Movie Database είναι το γνωστό site όπου μπορεί να βρει κανείς οτιδήποτε (μα οτιδήποτε…) σχετίζεται με τον κινηματογράφο. Φυσικά ένα από τα αγαπημένα features του είναι το STARmeter, η δική του μονάδα μέτρησης για το ποιοι είναι οι πιο hot ηθοποιοί στο Hollywood την δεδομένη στιγμή.
Το αποτέλεσμα δεν βγαίνει από τις κριτικές ή από το πως πήγαν οι ταινίες των ηθοποιών στο box office αλλά από τα πόσα page views είχαν από τους περισσότερους από 250 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες του site. Τα αποτελέσματα για τους μεγαλύτερους stars του 2015 βρήκαν ένα καινούργιο όνομα να απολαμβάνει την κορυφή, αλλά και ένα ασυνήθιστο μοίρασμα του top10. Εννέα γυναίκες και έναν άντρα! 

Lily James

10. Lily James
Μετά το Downton Abbey απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και στη μεγάλη οθόνη. Το live-action remake του Cinderella έσπασε τα ταμεία και η Lily James θα συνεχίσει με την ίδια ορμή και το 2016 με το Pride and Prejudice and Zombies.

rosamund-pike-hd-wallpapers-4
9. Rosamund Pike
Στα τέλη του 2014 έπαιξε στο Gone Girl, συνέχισε με το Return To Sender ενώ χάρισε τη φωνή της και στο Thunderbirds Are Go. Συμπαθέστατη και γυναικάρα.

BryceDallasHoward
8. Bryce Dallas Howard
Το Jurassic World ήταν το μεγαλύτερο φιλμ της χρονιάς σε εισπράξεις οπότε ήταν απόλυτα φυσιολογικό για την Bryce Dallas Howard να βρεθεί μέσα στο top10.

Rebecca Ferguson
7. Rebecca Ferguson
Έπαιξε στο Rogue Nation του Mission Impossible franchise καταφέρνοντας να σταθεί επάξια δίπλα τον Tom Cruise. Ο οποίος μάλιστα έμεινε εκτός top10.

shailene-woodley
6. Shailene Woodley
Μετά το τέλος του The Hunger Games η Shailene Woodley δεν θα έχει πρόβλημα να βρει δουλειά. Η Divergent σειρά θα έχει και συνέχεια το 2016, ενώ θα παίξει και στο φιλμ για τον Edward Snowden, που θα σκηνοθετήσει ο Oliver Stone.

Dakota
5. Dakota Johnson
Το 50 Shades of Grey εκτίναξε τις μετοχές της κόρης του Don Johnson και της Melanie Griffith. Για ένα μεγάλο διάστημα από εδώ και πέρα θα μπορεί να πατάει στην επιτυχία της ταινίας που φυσικά θα έχει και sequel. Η αμέσως επόμενη δουλειά της θα είναι η κωμωδία How to be Single.

alexandra-daddario
4. Alexandra Daddario
Τα μάτια που έχουν κάψει το Χόλιγουντ. Μετά από τα δύο Percy Jackson φιλμ ήταν ξεκάθαρο πως η πανέμορφη Alexandra θα συνέχιζε να απασχολεί τους παραγωγούς. Φέτος επέστρεψε με το San Andreas παίζοντας δίπλα στον The Rock, ενώ θα είναι στο καστ του Baywatch, οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.

margot-robbie-wolf
3. Margot Robbie
H μεγάλη αδυναμία του αντρικού πληθυσμού. Από την στιγμή που εμφανίστηκε στο The Wolf of Wall Street έκαψε καρδιές και θα συνεχίσει ακάθεκτη με την εμφάνισή της στο Suicide Squad.

Emilia-Clarke
2. Emilia Clarke
Δεν έμεινε στο ρόλο του Game of Thrones. Έκανε το μεγάλο κινηματογραφικό πέρασμα με το Terminator: Genisys ερμηνεύοντας την καινούργια Sarah Connor. Μπορεί το φιλμ να μην τα πήγε και τόσο καλά, ωστόσο το όνομά της ακούστηκε πολύ την ώρα που το Game of Thrones έκανε break.

Tom Hardy
1. Tom Hardy
Κανείς δεν περίμενε πως η επιστροφή του Mad Max franchise θα έκανε τέτοιο πάταγο. Αλλά ίσως ούτε και ο Tom Hardy πως θα γινόταν mega star στο λεπτό. Όχι φυσικά πως δεν το άξιζε. Μιλάμε για τον πλέον “hot” ηθοποιό του πλανήτη, αυτόν που διαδεχθεί τον Tom Cruise στον action χώρο και αυτόν που θα κοντράρει τον Leonardo DiCaprio στις απονομές των Όσκαρ.