Τα Starbucks εκτός από μοναδικά ροφήματα, ήσυχο χώρο για διάβασμα ή δουλειά δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις προνόμια και δώρα. Μέσω της κάρτας prepaid Starbucks, πλέον έχεις την δυνατότητα να επιβραβεύεσαι με το “My Starbucks Rewards™ “. Έτσι, για την αγάπη που δείχνεις.

Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να ακολουθήσεις δύο βήματα:

1) Ζήτησε μία Starbucks Card στα καταστήματα ή χρησιμοποίησε αυτή που ήδη έχεις και «γέμισε» την με το ποσό που επιθυμείς να χρησιμοποιείς (ελάχιστο όριο €10) για να ενεργοποιηθεί.

2) Μπες την ιστοσελίδα www.starbucks.com.gr και κάνε εγγραφή στο πρόγραμμα My Starbucks Rewards™.

Αφού έχουν πάει καλά κι έχεις κάνει την εγγραφή, γίνεσαι αυτόματα GREEN μέλος. Έτσι θα κερδίζεις κάποια προνόμια, οπως δωρεάν ρόφημα ανά 120 αστέρια για όποιο ρόφημα επιθυμείς, ενώ την ημέρα των γενεθλίων σου μπορείς να πάρεις αυτό που θες δωρεάν για δώρο. Επιπλέον, με το My Starbucks Rewards™, θα έχεις αποκλειστικές προσφορές σαν μέλος του.

Έχω κι άλλα καλά μαντάτα.

Αν συγκεντρώσεις 500 αστέρια τον χρόνο, γίνεται αναβάθμιση από GREEN σε GOLD και μαζί αλλάζουν και τα προνόμια που είναι τα εξής:

1) Δωρεάν επιπλέον δόσεις espresso, σαντιγί, origin espresso,γεύσεις.
2) Αποκλειστικές προσφορές μόνο για GOLD Μέλη (π.χ. δοκιμές ροφημάτων, ειδικές προσφορές extra αστεριών, προσωποποιημένα δώρα).

Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνουμε!