Μια πολύ όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο Cine Κεραμεικός. Οι Εκδόσεις Διόπτρα και ο ηθοποιός-Συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας παρουσίασε και γιόρτασε το νέο του βιβλίο “Ογκρέσα*”, που κυκλοφόρησε αρχές Ιουνίου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη μουσικό Φαίη Νικολοπούλου και το βιολοντσέλο της μέσα σε ένα κύμα μουσικής και στη συνέχεια 4 χορευτές «ζωντάνεψαν» σκηνές από το βιβλίο σε σκηνοθεσία και χορογραφία του ίδιου του συγγραφέα.

Στη βραδιά παραβρέθηκαν πρόσωπα από το χώρο των media και της showbiz αλλά φίλοι, ηθοποιοί, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και αναγνωστικό κοινό του συγγραφέα. Συντονίστρια της όλης παρουσίασης ήταν η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία μίλησε με πολύ ζεστά λόγια για το νέο βιβλίο του συγγραφέα αλλά και το νέο εκδοτικό του οίκο- τις εκδόσεις Διόπτρα.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα επίσης μίλησαν ο εκδότης Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρίνα Τσικλητήρα, η σεναριογράφος, ηθοποιός και συγγραφέας Άννα Αδριανού, ο σκηνοθέτης-σεναριογάφος Αλέξανδρος Ρήγας και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης. Όλοι μίλησαν για το «φαινόμενο» Κώστας Κρομμύδας αλλά και για την δυνατή πλοκή του μυθιστορήματος Ογκρέσα*.

Ο Κώστας Κρομμύδας με την ηθοποιό & συγγραφέα, Άννα Ανδριανού

Ο Κώστας Κρομμύδας με την ηθοποιό & συγγραφέα, Άννα Ανδριανού

Όλοι ευχήθηκαν το νέο βιβλίο του συγγραφέα να ταξιδέψει τους αναγνώστες αλλά και για τον ίδιο να συνεχίσει να είναι ένας εξερευνητής.ogresa1-330x480