Φέτος το Πάσχα θα είναι ξεχωριστό για το RIVER WEST, αφού θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, χαρίζοντάς τους μοναδικά δώρα και χαμόγελα. Από τις 5 Απριλίου έως τις 19 Απριλίου 2014, όλοι οι επισκέπτες του RIVER WEST θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν αλλά και να γευτούν ένα από τα Μεγαλύτερα Πασχαλινά Αυγά της Αθήνας, συνεισφέροντας στο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και διεκδικώντας δωροεπιταγές αξίας €20!

Ένα πανύψηλο Πασχαλινό Αυγό θα στηθεί στην πλατεία του RIVER WEST , όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν ένα σοκολατένιο κομμάτι του με μόλις 1€, ενισχύοντας ταυτόχρονα το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού».  Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να είναι ανάμεσα στους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 20€.

Η Πασχαλινή ατμόσφαιρα του RIVER WEST θα φέρει μαζί της, αγαπημένες παιδικές πασχαλινές φιγούρες, που θα χαρίσουν σε όλους τους μικρούς φίλους του RIVER WEST ξέφρενη διασκέδαση και αξέχαστες στιγμές!

Παράλληλα, το πλέον αγαπημένο σημείο συνάντησης, η «Παιχνιδογειτονιά», στο 3ο επίπεδο του RIVER WEST, ειδικά για τις γιορτινές μέρες θα εμπλουτιστεί από Πασχαλινές-Ανοιξιάτικες δραστηριότητες για παιδιά 4 έως 10 ετών, όπως:

-Το κυνήγι του Κόκκινου Αυγού

-Εικαστικά λουλούδια της φαντασίας

-Το graffiti της Άνοιξης

-Ομαδικά παιχνίδια με διαφορετικές αυγομαχίες

Και πολλές άλλες δημιουργικές ιδέες που θα διασκεδάσουν και θα εκπαιδεύσουν εντελώς δωρεάν τους μικρούς μας φίλους!

Και επειδή τίποτα δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τη διασκέδαση, το RIVER WEST σας προσφέρει ξένοιαστη και δωρεάν μετακίνηση από τη στάση του μετρό «Αιγάλεω» προς το εμπορικό κέντρο και αντίστροφα.