Το αδυνάτισμα απαιτεί χρόνο και αφοσίωση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά γρήγορα κόλπα όπου θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε λίγο ελαφρύτερη σε μια μόνο ημέρα. Διαβάστε παρακάτω τις συμβουλές μας ώστε από αύριο το πρωί να σηκωθείτε με λιγότερο πρησμένη κοιλιά αλλά μέχρι και το τέλος της ημέρας να έχει γίνει τελείως επίπεδη.

Πρωί

Ζεστό νερό με λεμόνι. Μια κούπα ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί ξυπνάει το πεπτικό σας σύστημα και βοηθά να προχωρήσουν τα πράγματα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πράσινο τσάι με λεμόνι αν δεν σας αρέσει η γεύση του λεμονιού με το σκέτο νερό.

Αποτοξίνωση με yoga. Με τη yoga θα απελευθερώσετε το σώμα σας από τις τοξίνες και αυτό βοηθά τη πέψη σας. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε αλλά και να νιώθετε καλύτερα.

Δεκατιανό

Το τροπικό σνακ. Τόσο η παπάγια όσο και ο ανανάς περιέχουν ένζυμα όπου βοηθούν να εξαφανιστεί το πρήξιμο και αυτό να διευκολύνει ταυτόχρονα την πέψη σας. Μπορείτε να φάτε και τα δύο μαζί φτιάχνοντας ένα smoothie και προσθέτοντας και καρύδα για ένα ακόμη πιο υγιεινό σνακ.

Σε όλη τη διάρκεια της μέρας

Επιβράδυνση. Τρώγοντας πάρα πολύ γρήγορα μπορεί να παγιδεύσετε τον αέρα στο σύστημα σας. Δοκιμάστε να μασάτε αργά ώστε να ελαχιστοποιήσετε το φούσκωμα που προκαλεί ο παγιδευμένος αέρας στο σύστημα σας.

Νερό. Το νερό βοηθά στην αποβολή τοξινών από το σύστημα σας, έτσι δοκιμάστε να πίνετε περισσότερο νερό σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Για να το πετύχετε δοκιμάστε να έχετε το δικό σας μπουκάλι με νερό το οποίο θα εξασφαλίζετε να είναι πάντα γεμάτο.

Απόγευμα

Φάτε φυτικές ίνες. Πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν πως το κλειδί για μια ισορροπημένη διατροφή είναι οι φυτικές ίνες. Στόχος σας θα πρέπει να είναι να λάβετε  25 με 30 γραμμάρια φυτικών ινών την ημέρα

Βράδυ

Αγνοείστε το επιδόρπιο. Λιπαρά και ζαχαρούχα τρόφιμα μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα καθώς περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε τεχνητές γλυκαντικές ουσίες.