Μήπως ήρθε η ώρα για να απολαύσετε τις πιο γευστικές σας προτιμήσεις στα αγαπημένα σας Starbucks; Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότεροι από 87.000 γευστικοί συνδυασμοί για να απολαύσετε τον καφέ σας ακριβώς όπως εσείς θέλετε; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τους barista σχετικά με τις διαφορετικές επιλογές που υπάρχουν, για να ανακαλύψετε νέες γεύσεις καφέ που ταιριάζουν απόλυτα στη διάθεσή σας και ικανοποιούν τη γευστική σας παλέτα!

Processed with VSCOcam with g2 preset

Από το γάλα, το σιρόπι,  την ένταση του καφέ με επιπλέον δόση espresso ή decaf, μέχρι τη θερμοκρασία  και φυσικά το μέγεθός του. Σκεφθείτε το, ζητήστε το και απολαύστε τον καφέ σας όπως ακριβώς επιθυμείτε όπου και αν είστε, είτε στο μοναδικά ζεστό και χαλαρό περιβάλλον του αγαπημένου σου καταστήματος Starbucks, είτε μαζί σου όπου εσύ επιθυμείς για να ζεσταίνει την κάθε σου στιγμή.

Και μην ξεχνάτε, ειδικά στα Starbucks αυτόν τον Ιανουάριο…

Starbucks Latte_espresso shot II

Free Latte Add Ons!  Το Latte, ακριβώς όπως σας αρέσει! Όλον τον Ιανουάριο, σε όλα τα Starbucks στην Ελλάδα, οι φίλοι του καφέ μπορούν να προσθέσουν στο αγαπημένο Latte ρόφημά τους…extra γεύση και απόλαυση. Επισκεφθείτε τα Starbucks της περιοχής σας, δημιουργήστε και απολαύστε το Latte σας, όπως ακριβώς σας αρέσει. Προσθέστε σιρόπι βανίλια, αμύγδαλο ή  φουντούκι και καραμέλα με ή χωρίς ζάχαρη – για απόλαυση χωρίς ενοχές -. Ενισχύστε τη γεύση του καφέ με extra δόση espresso ή δώστε του μια καραμελένια νότα με τον Colombia Nariño, espresso μοναδικής προέλευσης που αποτελεί δεύτερη επιλογή espresso αυτόν τον χειμώνα.  Από αυτόν τον Ιανουάριο μπορείτε επίσης να απολαύσετε το Latte σας και με γάλα καρύδας, τη νέα επιλογή γάλακτος πέρα από το πλήρες, άπαχο και το γάλα σόγιας Το γάλα καρύδας ισορροπεί την πλούσια γεύση του espresso με μία πιο ελαφριά και απαλή γεύση γάλακτος η οποία ολοκληρώνει τέλεια το Latte.

Ό,τι extra προσθέσετε στο Latte σας όλο τον Ιανουάριο, είναι κερασμένο από τα Starbucks. Πειραματιστείτε με τις extra δωρεάν γευστικές επιλογές και ανακαλύψτε το Latte ρόφημα που σας ταιριάζει και σας……συναρπάζει!  Latte απόλαυση, όλον τον Ιανουάριο μόνο στα Starbucks! (η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2016).